Hlavní obsah
Lidé a společnost

Sarah Jessica Parker neustála démony svého partnera. Randila i s Kennedym

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/J.J. Georges

Stále dobře naladěná, takovou ji známe

Nebýt kultovního seriálu Sex ve městě, kdo ví, jak by se vyvíjela její kariéra. Téměř jistě by však Sarah Jessica Parker nebyla tou obdivovanou módní ikonou. Jak to ale vlastně má v soukromí?

Článek

Se svou nejslavnější seriálovou postavou, novinářkou Carrie Bradshaw má hollywoodská herečka společnou zálibu v krásných šatech a luxusních botách. Sarah Jessica Parker však sama říká, že si tím dost možná kompenzuje věci, které jako malá neměla. Coby holčička totiž většinou nosila obnošené oblečení a boty po svých starších sourozencích.

S velkou rodinou vycházela

Její dětství mělo do idylického daleko i proto, že tatínek ji, maminku a její tři sourozence opustil. Na druhou stranu to pro ni znamenalo, že se dočkala ještě dalších čtyřech sourozenců díky druhému manželství její matky. A nutno říct, že se všemi vždycky dobře vycházela, žádné velké rozbroje se nekonaly. Už jako malá inklinovala k umění, k čemuž ji naštěstí vedla jak maminka, tak i nevlastní otec.

V osmi letech absolvovala první konkurz, o tři roky později už zářila na Broadwayi jako muzikálová hvězdička. Na tu opravdovou slávu si však musela ještě nějaký ten pátek počkat, dokud nepřišla její nejslavnější role v Sexu ve městě. To se psal rok 1988.

Kennedyové jí nepřáli

Čekání na pravou životní lásku se však protáhlo ještě o něco déle. Jako obletovaná módní ikona a žádaná herečka samozřejmě neměla nouzi o muže. Jenomže se nezdálo, že by byla schopna narazit na toho pravého. Sedm let po boku Roberta Downeyho juniora bylo spíš peklem, než krásným vztahem. Herec se v té době potýkal se závislostí na drogách a alkoholu, takže se staral o úplně jiné věci, než jak zařídit, aby byla jeho partnerka spokojená. Herečka jeho věčné démony neustála a rozešla se s ním.

Nevyšel jí ani krátký románek s Nicolasem Cagem, rozchod nakonec oznámila i s Johnem Kennedym mladším, což byl jeden z nejsledovanějších vztahů té doby v USA. Za pozadím rozchodu stála jeho vlivná rodina, která si nepřála, aby se „zahazoval“ s herečkou. Možná měli ještě v živé paměti, co udělali spekulace ohledně vztahu JFK a Marilyn Monroe.

Láska jako ze žurnálu

Když už se zdálo, že se bude plácat z jednoho vztahu do druhého a nikdy nebude úplně spokojená, objevil se na scéně Matthew Broderick, se kterým se seznámila díky svému bratrovi. A byla z toho láska jako trám. Sarah Jessica Parker viditelně pookřála a hlavně se zamilovala až po uši. Možná za to mohly jejich židovské kořeny, možné to, že ani jeden nikdy netoužil po velké slávě. Svůj pohled na svět dokumentovali i tím, že když se v roce 1997 brali, měla na sobě herečka černé svatební šaty.

Dnes tvoří spokojenou rodinu, narodil se jim totiž syn James, později ještě dvojčata Marion a Tabitha. Jejich vztah neprovázejí skandály, nemají mimomanželské románky (nebo se o nich alespoň neví). Jsou spokojeni, což je pro ně mnohem víc, než pomíjivá sláva.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz