Hlavní obsah
Lidé a společnost

StarDance a sbohem? Jana Paulová by se mohla přestěhovat do ciziny, asi ale bez manžela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Jana Paulová je příjemným překvapením třináctého ročníku StarDance

První vyřazovací večer letošního ročníku StarDance „odnesl“ Ondřej Ruml s tanečnicí Alenou Třeštíkovou. Naopak zářila Jana Paulová. Je ale otázka, jak to s oblíbenou herečkou bude po skončení soutěže.

Článek

StarDance je nemilosrdná soutěž. Neodpouští nic, porota si nebere servítky přesto, že v ní už nesedí „kat“. Zdeněk Chlopčík. Druhý večer se nesl ve znamení valčíku a samby, nechyběl ani jive. Diváci museli být s výkony spokojeni, ovšem ukázalo, že méně jim udělaly radost kostýmy z dílny Romana Šolce. „Všichni jsou skvělí, ale proč je oblékají do takových příšerných kostýmů?“ ptala se jedna z divaček. Nutno říct, že někteří účastníci ale naopak vypadali skvěle. Tak jako například Jana Paulová, která omládla o několik let.

Jednou už se stěhovat chtěla

Je však otázka, jak to bude s energickou herečkou ze seriálu Jedna rodina po skončení taneční soutěže. Přímé přenosy si užívá, nicméně jeden důležitý člověk jí tam chybí. „Bude mi tam chybět moje vnučka. Na přímé přenosy se může až od dvanácti let a vnučce jsou tři roky. Té by se to hrozně líbilo, pak by totiž zbytek týdne dělala, že tančí jako já,“ smutnila před startem StarDance. Právě malá Allegra Jana je pro Paulovou naprosto zásadní. A už i v zákulisí českého showbyznysu se spekuluje, že by se kvůli ní mohla za rodinou odstěhovat.

Paulové dcera Anežka se totiž provdala za Brita na Normanské ostrovy, které leží mezi Velkou Británií a Francií. „Snažím se udělat si každý měsíc volno aspoň na pár dní, abych nepřišla o kontakt s ní,“ nechala se herečka v minulosti slyšet. Je evidentní, že jí holčička moc chybí. Navíc Paulová už před nějakou dobou o stěhování uvažovala, tenkrát byla v jejím hledáčku Indie, kde žije její druhá dcera. „Uvažovala jsem o tom, že bych tam žila. Pořád si myslím, že se to jednou může stát.“ Normanské ostrovy jsou přitom samozřejmě mnohem blíž a i kultura je tam bližší té naší. Stejně jako život jako takový.

Manžel by ji asi podpořil

Samozřejmě by to Paulová nějak musela skloubit s dalšími věcmi, povinnostmi a závazky. V manželovi Milanovi Svobodovi by snad mohla mít oporu. Hudebník má sice práci v České republice, takže se nedá předpokládat, že by případné stěhování absolvoval s ní.

Na druhou stranu toho manželé prožili tolik, že by je tohle rozházet nemohlo. Prostě by to bylo naopak, než jak to praktikují dnes - Paulová by žila s vnučkou a její rodinou a do Česka by létala za manželem a za prací. A Svoboda by se asi samozřejmě při každé možné příležitosti vydal za ní. Jasně, nebylo by to úplně tradiční soužití, rozhodně by však bylo možné.

Nakonec, sama Paulová má dokonalý recept na udržení vztahu. Změníme všechny obyčeje, denní rituály, snídat něco jiného a v jinou dobu, chodit jindy spát, chodit na procházky. Jít do kina a jít tam jako na rande, dát si před kinem něco dobrého,“ vysvětlovala. A do této kategorie by jistě mohlo spadat i stěhování a „nový život“. Pokud k tomu dojde, tak určitě až po StarDance. Tam má Paulová šanci dojít hodně daleko.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz