Hlavní obsah
Lidé a společnost

Svatba Alice Bendové? Nekonečný příběh, místo toho dráždí lidi v bikinách

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Svatba je slovem, které Alice Bendová používá celkem často

Herečka ze seriálu Jedna rodina Alice Bendová vypadá i po padesátce skvěle. Uvedla, že se konečně vdá. Otázka však je, zda je možné jí to věřit. Z veselky s Michalem Topolem už totiž několikrát sešlo.

Článek

Přes deset let byla Alice Bendová vdaná za hokejistu Václava Bendu, skončilo to ale rozvodem. Ten navíc nebyl nijak příjemný. Možná proto herečka ze seriálu Jedna rodina dlouho otálela, zda si vezme současného přítele Michala Topola. Po třinácti společných letech se možná konečně k veselce schyluje. Po třech a půl letech od zásnub. „Vím, že je to už trapné, ale svatba opravdu bude a už brzy,“ nechala se slyšet Bendová.

Jenomže je otázka, jestli se tomu dá věřit. Herečka už totiž svatbu několikrát odložila. Jednou v tom byl covid, podruhé neměli čas, potřetí z toho sešlo v rámci oslavy jejích kulatin, počtvrté zase něco jiného. Jednoho by snad napadlo, že se tihle dva snad ani vzít nechtějí. Tentokrát ale Bendová uvedla, že by veselku chtěli uspořádat do konce roku na Kanárských ostrovech, kde mají druhý domov. Jestli se tomu dá věřit, asi ukáží následující týdny.

Ví, jak upoutat pozornost

Každopádně to zatím nevypadá, že by se herečka nějak chystala na svůj velký den. Alespoň podle jejích sítích, kde spíš s oblibou dráždí fanoušky a své sledující. Na Instagramu jedna fotka v bikinách střídá druhou. A když náhodou není v plavkách, tak své bujné přednosti „vystaví“ jinak. „Krásný pozdrav z druhého domova na Tenerife,“ napsala si například k fotce, kde je v předklonu, asi aby sledující o nic nepřišli. Samozřejmě nic proti, Bendová vypadá výborně a rozhodně se nedá říct, že by sdílené fotky byly jakkoli vulgární nebo nevhodné. O tom to není.

Na druhou stranu sama přiznala, že ji fanoušci a známí dlouho tlačili do toho, aby konečně řekne, kdy svatba proběhne. A když se k tomu snad schyluje, nedala by si na sociální sítě jedinou fotku, jedinou zmínku, že se velký den chystá? To je zkrátka poněkud zvláštní. Nikdo se tak vlastně nemůže divit tomu, že někteří lidé jsou skeptičtí, pokud jde o veselku.

K oltáři jako stařenka o holi?

Těžko tedy říct, jak to nakonec všechno bude. Na jednu stranu je skvělé, že má Alice Bendová Instagram a lidé se mohou podívat, jak se sprchuje. „Alice, miluji vás,“ napsal jí k tomu jeden fanoušek. Na stranu druhou už to ale trochu vypadá, že si herečka dělá z lidí srandu, když pořád mluví o svatbě a nic se neděje. Jakoby snad potřebovala být jednou za čas středem zájmu. Nutno říct, že se jí to daří.

Buď jak buď, snad se jí v bílém ještě jednou dočkáme. Už proto, že by na ni byl jistě perfektní pohled. A jelikož je to Alice Bendová, téměř jistě by zvolila šaty, které by dráždily představivost a možná i něco málo odhalily. Doufejme, že to nebude odkládat tak dlouho, až se k oltáři bude belhat o holi. Ani ty fotky už by asi nebyly úplně to pravé ořechové.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz