Hlavní obsah

Tereza Kostková končí ve StarDance? Je to pravděpodobné, důvod je prostý

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Tereza Kostková se možná z některých projektů stáhne

StarDance a Tereza Kostková, to jde k sobě jako Halloween a dýně. Přesto je možné, že půvabná moderátorka po letošním ročníku taneční soutěže skončí. S manželem totiž prý mají velké plány.

Článek

Tereza Kostková o konci ve StarDance mluví už delší dobu. „V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit. „Musím říct, že o tom seriózně už léta přemýšlím, že chci tenhle moment poznat. Mění se doba, mění se koncept, měníš se ty,“ vysvětlovala půvabná herečka ze seriálu Jedna rodina v pořadu Na kafeečko s Miluší Bittnerovou téměř přesně před rokem.

Na letošní ročník ještě kývla, ovšem stále častěji to vypadá, že opravdu bude jejím posledním. Když před osmnácti lety do StarDance nastupovala, měnila se její život. „Touhle dobou jsem byla ve třetím týdnu těhotenství, takže to StarDance vidím i doma,“ usmívala se. Přesto, že si jen málokdo umí taneční soutěž bez ní představit, smířit se s tím bude zřejmě třeba jako s neodvratnou realitou.

Tohle do budoucna nepůjde

Navíc Kostková se nikdy netajila tím, že se chce víc věnovat sama sobě. Před časem absolvovala pouť do Santiaga de Compostela, letos se vydala do Toskánska. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu a klidu,“ vysvětlovala. Letos poprvé s sebou vzala i manžela, režiséra Jakuba Nvotu. Společný pochod se jim zalíbil natolik, že podle všeho plánují další, možná daleko rozsáhlejší a náročnější. Samozřejmě nejen na fyzickou kondici, ale i čas.

I to je jeden z důvodu, proč se stále častěji skloňuje, že Kostková některé své projekty pustí. „Je toho hodně. Na jednu stranu si toho vážím, na stranu druhou: Tohle do budoucna úplně nepůjde,“ uvedla před časem na téma svého pracovního vytížení. Určitě by se tak nikdo nemohl divit, kdyby se rozhodla zvolnit. Nikdo by jí to nemohl mít za zlé. Navíc její syn Antonín má sedmnáct let, což je věk, kdy zejména kluci většinou potřebují poněkud „ostřejší“ dohled.

A je tu ještě jedna věc. Není žádným tajemstvím, že Kostková před nějakou dobou prošla rozvodem s režisérem Petrem Kracíkem. A to samozřejmě není nic, co by chtěla zopakovat. I když s Nvotou jsou nejspíš v pohodě, nejedno manželství (a nejen celebrit) ztroskotalo, když se partneři příliš věnovali práci a neměli čas sami na sebe.

Dokázala by říct „ne“?

V kuloárech českého showbyznysu se objevily zvěsti, že by se Kostková mohla dát na politickou dráhu. To ale spíš vypadá na drby, než aby na tom bylo něco pravdy. „Politiku záměrně nesleduji,“ tvrdila totiž před časem sympatická herečka s tím, že je velmi smutná ze stavu lidstva. To ale neznamená, že by se chtěla aktivně zapojit do nějakých politických činností, ostatně sama to víceméně odmítla.

Co by tedy s Kostkovou bylo dál, pokud by odešla ze StarDance? Rozhodně by se neztratila. Seriál Jedna rodina rozhodně neopouští, má své rozhlasové projekty apod. A je téměř jisté, že by jí dřív nebo později na stole „přistála“ nabídka, která se neodmítá. Nebo by dokázala říct „ne“? Těžko říct, jak moc by do té doby zvládla nastartovat své nové „já“.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz