Hlavní obsah
Umění a zábava

Šťastný konec! Ztracená Ema nalezena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: TechArtVirtuoso

Ema se setkala v lese s medvědem.

Příběh malé Emy, která se ztratila v lese, vyvolal napětí a obavy u jejích rodičů i celého okolí. Dvoudenní nepřetržité hledání probíhalo se zoufalými nadějemi…

Článek

Bylo to v létě, když malá Ema trávila své prázdniny u babičky a dědečka na venkově. Bydleli u krásného lesa, plného tajemství a dobrodružství. Ema byla šťastná, že může strávit léto na takovém úžasném místě.

Foto: TechArtVirtuoso

Zrádný les

Jednoho slunečného odpoledne, když bylo venku krásně teplo, se Ema rozhodla jít si hrát za dům. Chtěla prozkoumat lesní cestičky a pozorovat zvířátka.

Ema se šťastně vydala do lesa, cítila se jako dobrodružná průzkumnice. Procházela stinnými stezkami, sbírala kytičky a poslouchala zvuky přírody. Ale najednou si všimla něčeho zajímavého a začala běhat za malým zajícem, který jí utekl do houští.

Když Ema ztratila zajíce z dohledu, uvědomila si, že si není úplně jistá, kde je. Zamotala se mezi stromy a najednou se ocitla v neznámé části lesa. Pokusila se najít cestu zpět, ale vypadalo to všechno stejně. Srdce jí začalo bušit a trochu se začala bát. V tom uslyšela zvláštní zvuky z houští.

Ema zkoušela volat o pomoc, ale její hlas se ztratil v rozléhající se tichosti lesa. Začala plakat a snažila se najít cestu zpět, ale čím víc se snažila, tím víc se ztrácela. Stmívání bylo stále výraznější a Ema měla pocit, že není úplně sama.

Foto: TechArtVirtuoso

Ema sama nebyla, v lese se objevil velký medvěd.

Její rodiče, paní Jana a pan Petr, se začali bát, když Ema dlouho nebyla doma. Zavolali na ni, Ema se neozývala. Začali hledat po okolí, ale les byl velký a Ema byla malá a lehce se v něm ztratila. Navíc stmívání bylo čím dál intenzivnější.

Celou noc hledali Emu. Byli vyčerpaní, ale nevzdávali to. Nenechali nic uniknout a doufali, že najdou svou malou dcerku v pořádku. O východu slunce byli zoufalí a přikázali si vzájemně nevzdávat se.

Když slunce konečně vystoupalo na obzor, rodiče zaslechli slabý šelest. Šli za ním a náhle spatřili nádherného medvěda a u něj svou dceru Emu, která u něj spí. Byla na první pohled zdravá a nezraněná, ale rodiče nemohli uvěřit svým očím.

Foto: TechArtVirtuoso

Překvapení rodiče našli Emu, jak spí u medvěda. Díky němu neprochladla.

Medvěd zůstal klidný a mírný, jakoby věděl, že má dát Emě prostor k návratu k jejím rodičům. Ema byla šťastná, že konečně vidí své rodiče a rychle se k nim vrhla do náruče. Rodiče byli plní radosti a vděčnosti za to, že našli svou ztracenou dcerku.

Bylo jasné, že medvěd Emě pomohl přečkat náročnou noc a zahřál ji svým tělem. Byl to neuvěřitelný zjev, který rodiče považovali za zázrak. Přes všechny obavy a strach se Ema vrátila domů nezraněná a se zážitkem, který si bude pamatovat celý život.

Foto: TechArtVirtuoso

Vše dobře dopadlo a Ema je zase se svými rodiči.

Ode dneška měl medvěd v srdci Emy a jejích rodičů zvláštní místo. Byl to nečekaný hrdina, který ochránil malou dívku v náročné situaci. Od té doby byli všichni opatrnější, ale také vděční za krásu a sílu přírody, která je obklopovala. Na medvěda vzpomínali s úctou a láskou, protože díky němu byla jejich rodina znovu kompletní.

/Tento příběh, děj i fotografie jsou fikcí, nezakládají se na skutečné události/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám