Hlavní obsah

Thajské Masáže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.tawan.cz

Thajská masáž Praha

Kam jít na dobrou Thajskou masáž? Praha je městem, které skýtá tisíce možností relaxace a uvolnění od všedního stresem. Pro ty, kteří si chtějí dopřát skutečný odpočinek je thajská masáž jeden z vynikajících způsobů…

Článek

Pro ty, kteří si chtějí dopřát skutečný odpočinek je thajská masáž jeden z vynikajících způsobů, jak se zbavit stresu a zabránit problémům s namoženými svaly. Pojďme se na to podívat blíže a podrobněji prozkoumat nejlepší místa pro thajskou masáž v Praze!

Thajská masáž v Praze je možná nejznámější a oblíbenou metodou relaxace u nás. Disponuje velkým počtem specializovaných druhů, ve kterých vám profesionálové s potřebnou zkušeností pomohou zbavit stresu a obnovit energetické proudy vašeho těla. Nezapomeňte, že thajská masáž může být i součástí lékařské terapie!

Jaké jsou hlavní typy thajských masáží?

  • Tradiční thajská masáž
  • Sportovní thajská masáž
  • Aromaterapeutická thajská masáž
  • Lymfatická thajská masáž
  • Klasická thajská masáž s olejem
Foto: www.tawan.cz

Darujte svým blízkým výjimečný dárek - thajskou masáž od tawan.cz

Thajské masáže jsou velice oblíbené a jsou k dostání na mnoha místech v Praze. Existuje několik hlavních typů thajských masáží, které si můžete vybrat:

Tradiční thajská masáž: Ta se provádí na podlaze s pomocí masérky, která využívá své tělo a ruce k tomu, aby vašemu tělu dodala energii. Masáž je zaměřena na celkovou relaxaci a uvolnění svalového napětí.

Aromaterapie: Thajská aromaterapie je vhodná pro lidi, kteří trpí bolestmi hlavy nebo mají problémy se spánkem. Využijte esenciální oleje rozptýlené ve vzduchu, abyste si ulevili od stresu a dalších negativních emocí.

Sportovní thajská masáž: Jde o účinnou metodu pro zmírnění bolesti a napětí svalů, ke které dochází při sportu nebo jiné fyzické námaze. Masérka pomocí vystupňovaných tlaků a technik hlubokého masážního tlaku uvede tělo do pohodlného stavu a zaměří se na místa, kde se vyskytuje bolest.

Lymfatická thajská masáž: Jedná se o další typ terapie, který je velmi účinný v boji proti otokům a obtížnostem spojeným s lymfou.

Aromaterapeutická thajská masáž: Tento typ thajské masáže je stejně jako klasický typ, ale je obohacen o vůně a účinky esenciálních olejů, které mají povzbuzující vliv na tělo i duši.

Také se zde můžete dozvědět o mnoha terapiích tradiční thajské medicíny, které pomohou odstranit únavu a bolesti těla. Mezi tyto terapie patří například thai chi, který se používá pro léčbu různých poruch a dysfunkcí; aromaterapie, detoxifikace a meditační techniky. Dokonce i relaxační trénink s profesionály je možný. Tyto procedury jsou velmi nápomocny v prevenci a léčbě obvyklých problémů se stresem, bežným v dnešní společnosti.

Nezapomeňte, že pokud máte nějaké speciální požadavky na thajskou masáž, je lepší se obrátit na kvalifikovaného thajského maséra. Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet léčivý potenciál thajských terapií v Praze – existuje celá řada profesionálních center a studií, které nabízejí obrovskou škálu procedur a terapií; takže si mohou každý najit to vhodné pro se vás.

Proč je důležité navštívit ověřené místo?

Když se rozhodnete zajít na thajskou masáž, je důležité vybrat si ověřené místo. Nejen proto, že poskytnou kvalitní a profesionální služby od zkušených masérek. Najdete-li salon, který je členem Asociace thajských masérů nebo má certifikát od jiné renomované instituce, máte jistotu, že dostanete kvalitní masáž. Nebo si vyberte v katalogu masáží.

Oblíbené salóny v Praze:

  • Thajské masáže TAWAN
  • Sawadee Traditional Thai Massage
  • Karma Thai Massage
  • Royal Thai Massage Prague
  • Bangkok Day Spa
  • Thai Siam Spa & Wellness
  • Splendor of Thailand

Všechna tato místa poskytují skvělé servisy a pečlivě dbají o bezpečnost svých zákazníků. Nabízejí čisté prostory s kvalitním vybavením a odbornými maséry. Jejich pečlivě vyvinuté procedury pomohou ve vašem uvolnění a relaxaci. Doporučujeme, abyste se podrobně informovali o provozovaných postupech poté, co se rozhodnete užít si Thajskou masáž na jednom z těchto míst!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám