Hlavní obsah
Jídlo a pití

Český youtuber FIZI vymyslel svůj vlastní nápoj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Známý český youtuber FIZI, vlastním jménem Filip Zima, vymyslel svůj vlastní nápoj. Tento nápoj se jmenuje FIZI drink a očekává se to, že bude mezi mladými lidmi velice oblíbený.

Článek

Kdo je to vlastně FIZI?

FIZI je český youtuber, kterého obebírá přes 1 milion lidí. Je to také nejlépe vydělávající youtuber u nás, za minulý rok si vydělal 24 milionů korun. Videa natáčí se svými kamarády a snaží se cílit na nejmladší diváky. Točí různé výzvy a videa s originálními nápady. Nedávno to bylo spuštění jeho hry a nyní je to FIZI drink.

FIZI drink lze koupit po celé České republiky

FIZI drink stojí 25 Kč, což je docela dobrá cena, protože je to nápoj od youtubera. Tento nápoj lze koupit po celé České republice. FIZI drink se prodává v plechovce a jeho obsah je 250ml. V současné době existují 3 příchutě. Jedná se o příchuť maliny, tropicalu a koly. Podle popisu tohoto youtubera je FIZI drink s vitamíny, sníženým obsahem cukru a bez konzervantů.

FIZI k tomuto nápoji vymyslel i soutěž

Pokud si tento nápoj koupíte, můžete se zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Stačí naskenovat QR kód z plechovky a opsat kód který najdete zespoda. Poté se vám na obrazovce roztočí kolo, které se samo zastaví. Poté už vidíte vaši výhru. Hlavní výhra je dovolená s FIZICREW v Dubaji. Mezi další ceny patří například PlayStation 5, iPhone 15 nebo plyšáci z jeho merche, ale s největší pravděpodobností vám padne sleva 10 nebo 15 procent do jeho obchodu s merchem.

Jak FIZI drink chutná?

Lidé už ve velkém sdílejí na svých sociálních sítích první reakce a ochutnávky těchto drinků. Lidem FIZI drink většinou chutná, ale přijde jim velice sladký. Poměr ceny a kvality je prý velice dobrý. Nejhůře ze všech příchutí chutná podle lidí kola.

Bude FIZI drink populární?

Je pravděpodobné, že tento nápoj bude hlavně mezi mladými lidmi velice oblíbený a populární. Možné je, že se youtuber FIZI inspiroval u nápoje Prime, který je v poslední době velice kritizován. Podle expertů je totiž Prime pro děti škodlivý. Jeden Prime totiž obsahuje stejnou nálož kofeinu jako tři espressa. FIZI drink se ale tváří, že je to bezpečný nápoj, který se liší od Primu. Koneckonců jeho cílová skupina na YouTube je okolo deseti let.

Anketa

Ochutnali jste už FIZI drink?
Ano, už jsem ho ochutnal.
20 %
Ne, ale asi ho ochutnám.
42 %
Ne, ani ho nechci ochutnávat.
38 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 50 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz