Hlavní obsah
Sport

Padl rekord v účasti na ženském fotbale v České republice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Tomáš Havelka

Téměř plné tribuny na Malšovickém stadionu.

V úterý 31. října proběhl v Hradci Králové zápas reprezentace žen, které hrály s Bosnou a Hercegovinou. Zápas nakonec dopadl 2:2, ale i tak do byla velice dobrá hra.

Článek

O zápas byl velký zájem, padl rekord

Do Malšovického stadionu vyrazilo fandit 7488 lidí. Velký zájem tedy všechny mile překvapil. Díky tomuto vysokému počtu padl i rekord. V České republice je to nejvyšší počet lidí, co se kdy šli na ženský zápas podívat. I v Evropě můžeme pozorovat, že zájem o ženský fotbal stále roste.

Velký zájem, ale způsobil i problémy v dopravě

Celý Hradec Králové byl kvůli velkému zájmu zasekaný, kdo tedy vyrážel pozdě musel si počkat. Problém byl, ale i s parkováním. V blízkém okolí se parkovací místa rychle zaplnila, tak lidé parkovali tam kde neměli, nebo hledali parkovací místo někde jinde po Hradci Králové a na zápas přišli pěšky.

Na stadionu se stály dlouhé fronty na občerstvení

Problémy ale číhaly i na stadionu, kde se stály dlouhé fronty na občerstvení. Už při otevírání stadionu někteří lidé upozorňovali na to, že je na stadionu nedostatek občerstvení, a že to nebude stačit. To se bohužel opět potvrdilo.

Zápas skočil remízou

Ač to vypadalo nadějně, tak zápas skončil nakonec remízou 2:2. Atmosféra na stadionu byla skvělá, lidé se snažili hráčky co nejvíce podpořit. Na konci zápasu jim také fanoušci hlasitě zatleskali a poděkovali za skvělou hru.

Anketa

Fandili jste i vy?
Ano, byl jsem se na zápas podívat.
35,3 %
Ano, sledoval jsem ho v televizi.
29,4 %
Ne, nezajímá mě to.
17,6 %
Ne, nevěděl jsem o tom.
17,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 34 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz