Hlavní obsah
Internet a technologie

Youtubeři vydělávají miliony, děti chtějí být jako oni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Mezi dětmi frčí v současné době youtubeři, a díky tomu vydělávají miliony. Je tedy pochopitelné, že děti chtějí být jako oni, a snaží se je různě napodobovat. Kdo by přeci nechtěl vydělávat miliony?

Článek

Nejvíce si vydělává youtuber FIZI

Nejvíce peněz si vydělává youtuber FIZI alias Filip Zima. Za minulý rok si díky YouTube vydělal 24 milionů korun. Fiziho na YouTube sleduje přes 1 milion lidí. Na YouTube točí videa zejména pro nejmladší publikum. Ve svých videích dělá se svými kamarády různé výzvy a pranky. Jeho videa jsou mezi mladými velice oblíbená a mývají statisíce zhlédnutí. Odebírá ho přes 1 milion lidí.

Hned za ním je youtuber Tary

Na druhém místě se umístil Tary, který si vydělává 21 milionů korun. Na YouTube ho sleduje 1,25 milionu lidí. Tary točí v poslední době převážně videa ze svého života, často také s jeho malou dcerou. Jeho videa mají v poslední době ale stále méně zhlédnutí. V současnosti má u videí „jen“ vyšší desítky tisíc zhlédnutí.

Třetí je Baxtrix

Na třetím místě se v žebříčku umístil Baxtrix. Tento youtuber točí videa pro české i anglické diváky. Na jeho českém kanále má skoro 900 tisíc odběratelů a na svém anglickém kanále má přes 2 miliony odběratelů. Jeho roční zisk z videí je podle žebříčku 17 milionů korun. Jeho videa, stejně jako u Taryho mají v poslední době „jen“ vyšší desítky tisíc zhlédnutí, jeho popularita tedy pomalu padá dolů.

Jon Marianek je čtvrtý

Se ziskem 16 milionů skončil na čtvrtém místě Jon Marianek. Na YouTube točí různé kvízy, výzvy a soutěže pro jeho sledující. V poslední době ho velice proslavila soutěž #JEDUZAJONEM2. Marianek má skoro 800 tisíc odběratelů a jeho poslední videa mají statisíce zhlédnutí. Jeho popularita dlouhodobě roste.

Na pátém místě je youtuber MenT

Youtuber MenT je pátý, a to se ziskem 15 milionů korun. I přesto, že jeho kanál odebírá přes 1,5 milionu lidí, tak jeho videa mají opět „jen“ okolo 100 tisíc zhlédnutí. Točí videa, kde testuje různé produkty a hraje hry. Ve svých videích ale vyplňuje i různé kvízy či hraje známou hru To nebo To. V poslední době mu ale odběratelé nestoupají.

V žebříčku jsou i další youtubeři

Na šestém až desátém místě se v žebříčku umístil Agraelus, Xnapy, Erik Meldik, Ondřej Koběrský a Stejk. Tyto youtubeři si vydělávají 11 až 15 milion korun. Je ale spousta dalších youtuberů, kteří si vydělávají vydělávají miliony.

Děti chtějí být jako oni

Děti se od nich inspirují a chtějí být jako oni. Důvody jsou jasné. V první řadě je to spousta peněz, zadruhé je to sláva a za třetí je to velice nenáročná práce. Takto se ale proslavit je velice těžké, protože to dnes takto zkouší strašně moc lidí. Je tedy potřeba dětem ukázat, že není jednoduché začít díky YouTube vydělávat miliony.

Anketa

Který youtuber je váš nejoblíbenější?
FIZI
0 %
Tary
9,1 %
Baxtrix
0 %
Jon Marianek
0 %
MenT
0 %
Někdo jiný
45,5 %
Žádný
45,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz