Hlavní obsah

Úklid domácnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: cleanse.cz

Kolik času vezme úklid domácnosti?

Kolik času vezme úklid domácnosti? Dělat úklid domácnosti není legrace, ale bez něj by to nešlo. Spočítejte si , zda-li a kdy se vám vyplatí obrátit na profesionály, kteří vypomohou s pravidelným úklidem domácnosti, firmy, investičního bytu k airbnb.

Článek

Úklid domácnosti - kolik ztrácíte času měsíčně?

V tomto článku Vám ukážeme, jak vypočítat úklid na jeden metr čtvereční. Vycházíme z toho, že je důležité vzít v úvahu všechny faktory, které se na úklidu podílejí, a dávat si pozor na to, aby byl úklid dostatečně proveden.

Sestavení plánu

Abyste mohli vypočítat úklid na jeden metr čtvereční, musíte nejdříve správně sestavit plán, který Vám umožní identifikovat všechny faktory, které by měly být zohledněny. Prvním krokem k sestavení plánu je identifikace času, který je nutný k provedení úklidu. Také je potřeba rozhodnout, zda se zákrok provádí manuálně nebo pomocí mechanizovaného čištění.

Tvorba harmonogramu

Dalším krokem je vytvoření harmonogramu úklidu. Harmonogram by měl vycházet z plánu, který jste předešlým krokem vytvořili. Doporučuje se rozdělit úklid do několika kroků. V každém kroku by mělo být vymezeno, co má být provedeno, aby byl dosažen požadovaný výsledek.

Výpočet doby úklidu

Poslední krok spočívá v samotném výpočtu. Výpočet by měl být založen na počtu metrů čtverečních, které budou čištěny, a čase, který je třeba na úklid strávit. To Vám umožní stanovit průměrný počet minut, který je třeba strávit na čištění jednoho metru čtverečního.

Foto: cleanse.cz

Úklid domácnosti , firmy , airbnb bytu

V tomto článku jsme Vám ukázali, jak vypočítat úklid na jeden metr čtvereční. Nejdříve je třeba sestavit plán, který identifikuje všechny faktory, které by měly být zohledněny. Poté je potřeba vytvořit harmonogram úklidu a vypočítat průměrný počet minut, který je třeba strávit na čištění jednoho metru čtverečního.

Kolik času zabere úklid domácnosti?

V závislosti na velikosti domácnosti se časový rozvrh úklidu mění. Chcete-li se dozvědět, kolik času vezme úklid domácnosti, vypočti úklid v průměru na jeden metr čtvereční. Čím větší je domácnost, tím pomaleji se úklid dokončí, ale také záleží na tom, zda jste zkušeným úklidovým profesionálem či nikoli, protože čistá domácnost si vyžaduje čas a úsilí.

Kde začít s úklidem?

Vždy je lepší začít úklid s místy, která se obvykle nečistí tak často, jako je oblečení, postel a podlaha. Použijte houbu a roztok čisticího prostředku nebo saponátu a plochu postupně umyjte. Jakmile jste hotovi s podlahou, zkontrolujte zrcadla a okna. Ve skříních se pravidelně dělá úklid a všechny nepotřebné věci by se měli vyhodit ze skříní.

Nejlepší je nastavit si cíle, které jsou reálná a dosažitelná. Uvažujte, kolik času vezme úklid domácnosti, vypočítejte úklid v průměru na jeden metr čtvereční.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám