Hlavní obsah

Důchody

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Zvýšení odchodu do důchodu,plat

Článek

Nevím , proč se posouvá věk odchodu do důchodu , ať si Fialova vláda zkusí vyjít s platem 19.000,- , zaplatit nájem,elektřinu,vodu,plyn a nakoupit jídlo,zaplatit cestu do práce , a ještě spoření na důchod? Tato vláda potřebuje , aby se lidé narozeni v 70 letech nedožili důchodu aby ušetřili a abychom umírali v zaměstnání , nebo doma vysílením a únavou ze stresu co bude zítra “ vstanu? budu mít na jídlo? budu mít na složenky?? nepropustí mě z práce protože jsem unavená?" vždyť si nebudeme moci užít vnoučata , a nebo důchod i když jsme celý život dřeli a odváděli do státní kasy spoustu peněz. Proboha proč? Tady se musí něco už stát, Při tom všem se lidé , kteří celý život pracovali rukama důchodu nemají šanci dožít ! Pan premiér si ho užije protože na to bude díky nám , pracujícím lidem mít, jelikož mu to zaplatíme , ale ať si to celá vláda zkusí vyjít s minimem! A ještě nám vzít důchod(odchod)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám