Hlavní obsah
Sport

Odvolat, či neodvolat ? Toť otázka..

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odvolat, či neodvolat trenéra národního týmu Jaroslava Šilhavého? Otázka, nad kterou mají ve směs jasno, jak experti tak fanoušci.

Článek

Podle průzkumů a názorů v diskuzích má většina fanoušků a expertů jasno v tom, jestli odvolat, nebo neodvolat trenéra Jaroslava Šilhavého.

Experti a fanoušci se povětšinou shodují na okamžitém ukončení působení Jaroslava Šilhavého jako trenéra národního mužstva.

Vyslyší Petr Fousek volání fanoušků a expertů a odvolá trenéra Šilhavého z funkce? Nebo ho podrží do konce kvalifikace o postup na Euro 2024 v Německu?

Vše se v nejbližších dnech rozhodne na mimořádném výboru, který svolal Petr Fousek ihned po zápase v Albánii (3:0 porážka českého týmu).

Mezitím už proběhl další zápas v Plzni s Faerskými Ostrovy (1:0 výhra ČR), kde se český tým protrápil k vítězství, z gólu z penalty (ta byla jasná).

Po zápase trenér nevypadal vůbec přesvědčivě v tom, že by vůbec chtěl pokračovat ve funkci. A vlastně by byl docela i rád, kdyby Petr Fousek ukončil jeho trápení.

Anketa

Měl by skončit trenér Šilhavý ?
Ano
100 %
Ne
0 %
Podle toho jak dopadne kvalifikace
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasoval 1 čtenář.

Proč trenér nepovolal do týmu hráče, kteří jsou teď ve formě, např. : Kalvach, Šulc, Bucha (všichni 3 z Plzně), Panák, Vitík (oba Sparta)? A místo nich vzal hráče buď své oblíbené, nebo naprosto bez formy (Masopust, Douděra, Provod, Stronati). To ví jen on sám. Ale nechat Součka hrát jako tvořivce, je úplná blbost.

Stačilo by pár úprav a projev národního týmu by vypadal úplně jinak.

Do brány: Vaclík nebo Staněk

Pevná a sehrává defenzíva ze Sparty : Krejčí, Panák, Vitík.

Sehraná a nejlepší záloha v Lize doplněna o Součka : Kalvach, Bucha , Šulc , Souček.

Rychlá křídla : Černý, Hložek.

A na hroťáka dát klidně Tomáše Chorého, který nevypustí jediný souboj, vyhraje spoustu vzdušných soubojů a rve se za tým.

Co si i tom myslíte Vy? Měl by trenér Šilhavý skončit? Koho by jste povolali do národního týmu Vy?

Dejte vědět v diskuzi

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám