Hlavní obsah
Umění a zábava

Digitální portréty ptactva

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Václav Kovalčík

Úvodní ilustrace

Portréty vypadají mile, jako by parafrázovaly pixelové vyjádření obrazu. Dříve to bylo populární, dneska se také ve světě pokračuje v pixelových malbách.

Článek
Foto: Václav Kovalčík

Mládě sovy téma

Digitální portrét papouška andulky a mláděte sovy. To jsou dnešní obrázky v počítačové podobě, jež putují počítačovými parafrázemi uměleckých směrů. Papouška andulku jsem také choval, mláďata sovy jsem spatřil kdysi v dětství v zoologické zahradě.

Foto: Václav Kovalčík

Portrét andulky

Portréty vypadají mile, jako by parafrázovaly pixelové vyjádření obrazu. Dříve to bylo populární, dneska se také ve světě pokračuje v pixelových malbách. Článek vytváří osvětu, abychom chránili pravlasti nádherného ptactva.

Foto: Václav Kovalčík

Mládě sovy 2

Obrázky tak vyjadřují soucit s živými tvory doma i ve světě. Jejich prostředí musí být nadále skutečným domovem v náruči pestré přírody.

Foto: Václav Kovalčík

Portrét andulky 2

Václav Kovalčík, Zlín

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz