Hlavní obsah
Umění a zábava

Noční fotostíny pokojovek (říjen 2024)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Václav Kovalčík

Úvodní ilustrace

„Stíny se promítají na stěnu poblíž okna, když rozsvítím. Letos je však kompozice mnohem zajímavější a pestřejší. Zvětšily se rozměry pěstovaných palem, také dracén a ostatních pokojovek. Také se rozšiřují vitální asparágy.“

Článek
Foto: Václav Kovalčík

Noční fotostín pokojovek

Jest podzimní noc. Většina pokojovek doma v interiéru. Před nedávnem byly zde přeneseny z venkovního prostředí. Teploty se postupně snižují, ale ještě je počasí tak akorát pro růst a ozelenění citrusů, které jsou ještě venku na zahrádce.

Foto: Václav Kovalčík

Noční fotostín pokojovek 2

Stíny se promítají na stěnu poblíž okna, když rozsvítím. Letos je však kompozice mnohem zajímavější a pestřejší. Zvětšily se rozměry pěstovaných palem, také dracén a ostatních pokojovek. Také se rozšiřují vitální asparágy.

Jest podzimní noc, a já v chytrém mobilu a počítači vybírám, co se hodí publikovat na uvedené téma.

Svou tvorbu ohledně stínů nočních pokojovek třídím, ale vždycky se objeví něco nového v součinnosti s vývojem a růstem pokojových květin.

Kompozice stínů jsou totiž jejich vzácné okamžiky.

Václav Kovalčík, Zlín

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz