Hlavní obsah
Příroda a ekologie

Portréty chameleóna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Václav Kovalčík

Portrét chameleóna originál

„Stále patřím mezi obdivovatele těchto plazů. Zatím se ocitám v múze výtvarných inspirací a kompozic na uvedené báječné téma.“

Článek

Jedná se o digitální a počítačové malby chameleóna ve variacích ohledně rozdílných barevných efektů. Chameleóny také navštěvuji ve zverimexu, stejně tak malé agamy vousaté, agamu zelenou a krajty královské.

Také bych chtěl chameleóny chovat, pokud bych měl více prostoru. Stále patřím mezi obdivovatele těchto plazů. Zatím se ocitám v múze výtvarných inspirací a kompozic na uvedené báječné téma.

Stále jsem otevřen novým možnostem digitální a počítačové tvorby, které prověřuji, co se vlastně hodí zveřejnit a na čem ještě zapracovat. Můj život nabyl nový směr po těch překážkách a nástrahách, které jsem musel nějak přežít.

Usiluji tedy o skvělou harmonii našeho národa i okolního světa, neboť nesouhlasím se sobectvím, utrpením a podvody v reálném a virtuálním světě.

Vždy s vůlí žít, šířením osvěty a poctivým tvořením přívětivých hodnot.

Václav Kovalčík, Zlín

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz