Hlavní obsah
Umění a zábava

Temnosvity šlechtěného tulipánu na zahrádce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Václav Kovalčík

„Šlechtěný tulipán obklopený noční tmou. Má totiž úlohu svou, neboť připomíná maják v zahradní noci. Je vlastně letos z posledních kvetoucích tulipánů na zahrádce u nás doma.“

Článek

Včera v noci jsem vyfotil jeden zajímavý šlechtěný tulipán. Ve svém chytrém mobilu jsem vytvořil dva jeho fotografické temnosvity, které připomínají lákavé moderní osvětlení v ulicích vyspělých sídel a měst.

Foto: Václav Kovalčík

Temnosvit tulipánu 1

Šlechtěný tulipán obklopený noční tmou. Má totiž úlohu svou, neboť připomíná maják v zahradní noci. Je vlastně letos z posledních kvetoucích tulipánů na zahrádce u nás doma.

Foto: Václav Kovalčík

Temnosvit tulipánu 2

Dnes si dala příroda ve Zlíně naspěch. Někdy si však říkám, že měla tulipánová sezóna ještě na chvíli setrvat. Snad až příští rok dočkám se tulipánových květů zas.

Václav Kovalčík, Zlín

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz