Hlavní obsah
Umění a zábava

Festival Colours of Ostrava 2024 oznamuje první jména

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Se svolením Terezy Nash, Public relations manager festivalu CoO

Na festivalu Colours of Ostrava 2024 vystoupí Sam Smith, Son Mieux, Klangphonics nebo Yogetsu. Festival se uskuteční od 17. do 20. července 2024.

Článek

Na festivalu Colours of Ostrava 2024 vystoupí Sam Smith! Tento britský zpěvák zde představí svou nejnovější desku Gloria a slibuje velkolepou show. „Jsem nadšená, že můžeme uvést Sama Smitha na Colours. Jejich hlas je pro mě magický a upřímnost s jakou se otevřeli světu, je naprosto úžasná. Každý rok chceme mít v programu to, co hýbe hudebním světem. Skladby Sama Smithe mají neskutečné počty stažení a zhlédnutí a myslím, že Stay with Me znají z rádií opravdu všichni‚“  komentuje uvedení britského zpěváka Zlata Holušová. Vystoupení Sama Smithe je navíc exkluzivní v tom, že na „Coloursech“ vystoupí premiérově v ČR.

Na 21. ročníku festivalu Colours of Ostrava se také představí japonský budhistický mnich Yogetsu Akasaka s vlastní inovativní formou beatboxové meditační hudby. Dalším jménem je sedmičlenná holandská kapela Son Mieux, která kombinuje hudební postupy 70. let se současnou hudbou. Představí se také deephouseové trio Klangphonics.

Vstupenky na samotný festival i do stanového městečka lze zakoupit na webu festivalu. Celofestivalová permanentka stojí v současné době 3 790 Kč.

Colours of Ostrava je multižánrový mezinárodní hudební festival každoročně pořádaný od roku 2002 v Ostravě. Do roku 2012 se konal na Černé louce, Stodolní ulici a Slezskoostravském hradu. Od roku 2012 se koná v úchvatném prostředí Dolních Vítkovic - bývalém areálu hutí, dolů a železáren. Zatím poslední, 20. ročník, nabídl přes 350 programových bodů na 19 otevřených i krytých scénách - koncerty, diskuse, divadla, filmy, workshopy i výtvarné aktivity.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz