Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Muzeum motorek a dalších strojů značky Harley-Davidson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Václav Staněk

Pokud se zajímáte o historii motorismu, pak navštivte muzeum značky Harley-Davidson v Otrokovicích.

Článek

Pokud neznáte dějiny značky Harley-Davidson, nevadí. V otrokovickém muzeu, které se nachází v docházkové vzdálenosti od nádraží, se je dozvíte. Těšit se můžete taky na velké množství vystavených exponátů. A co vás zde čeká? V prvé řadě motorky, ale taky stroje se zvláštním určením této značky – sněžné skútry, golfové vozíky i člun. A buďte připraveni, muzeum je na dvě patra. Tak abyste o nic nepřišli.

Vstupné do muzea v době psaní tohoto článku je 90 Kč za dospělého, 40 korun za důchodce a studenty, 50 korun za děti od 4 do 15 let, děti do 4 let mají vstup zdarma. Otevírací dobu muzea naleznete na jejich webových stránkách: http://www.harleypub.com/muzeum/

V případě, že si budete chtít odpočinout a občerstvit se, navštivte Harley pub, která se nachází v budově s muzeem. Jedná se o stylovou restauraci s, kde vaří vlastní nepasterizované pivo. K jídlu si můžete objednat mimo jiné burgery nebo steaky.

Zdroje:

http://www.harleypub.com/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz