Hlavní obsah
Umění a zábava

Skupina Kabát chystá oslavy 35. narozenin. A bude i Po Čertech Velký Turné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Teplická skupina Kabát v roce 2024 oslaví 35 let své existence. Při této příležitosti chystá i Po Čertech Velký Turné. V rámci tohoto turné odehraje šestnáct koncertů na území Česka a pět koncertů na Slovensku.

Článek

Jak je již u „Kabátů“ zvykem, pódium bude ve variantě 360. Díky tomu budou v prodeji všechna místa v halách. Turné se jede na podzim a zahájí se 28. září v Chomutově a skončí 9. listopadu v Praze. Všechny termíny a města naleznete na webu kapely.

Výjimku tvoří dva festivaly - Topfest 2024 a Vysočina fest 2024. Na severozápadě Slovenska kapela nenašla vhodnou halu. V Jihlavě je stávající hala nefunkční. Proto vystoupení proběhnou na výše zmíněných festivalech.

Těšit se můžeme na špičkové pyroefekty a Česku zatím nikým nepoužité hydraulické a motorizované prvky.

Vstupenky lze zakoupit v síti Tickeportal a Ticketmaster nebo na webu kapely Kabát. Vstupenky do Olomouce zatím nejsou v prodeji. Důvodem je řešení smluvních vztahů se stadionem.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz