Hlavní obsah
Móda a trendy

Pharrell Williams a jeho nová podoba kabelky od Louis Vuittona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Anne R/pexels.com

Ikonická Louis Vuitton kabelka, která je nedílnou součástí světa luxusní módy se nyní dočkala nové podoby, kterou navrhl zpěvák Pharrell Williams.

Článek

Tato kabelka se stala už v roce 1930 jednou z „must have“doplňků všech celebrit závislých na módě a také inspirací mnoha designerů. Její první název byl Express, který měl odrážet její touhu po rychlosti a automobilech. Audrey Hepburn se do ní na první pohled zamilovala a vyžádala si ji v menší velikosti, a tak vznikla kabelka s názvem Speedy 25. A tím se stala i jedním z bestsellerů LV.

A novou verzi této historické kabelky navrhl Pharrell Williams, kterou předvedl na své první přehlídce v kolekci na jaro/léto. Získala název Speedy P9 a je brána jako ikona pro každodenní styl typický pro newyorský Canal street.

Tuto ikonickou kabelku můžeme vidět například u takového Jacoba Elordiho, Naomi Cambell nebo Lebrona Jamese.

Objevuje se v mnoha barvách a v devíti různých velikostech, samozřejmě že nesmí chybět ani motiv Monogram a záležet si dali i na malých detailech.

zdroj: cosmopolitan.cz, zoemagazine.net

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám