Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Rozruch kolem Adriany Sklenaříkové Video s milencem vytočilo Francouze

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Georges Biard/Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0

Adriana Sklenaříková Karembeu

Video modelky Adriany Sklenaříkové s jejím novým milencem, francouzským zpěvákem Marcem Lavoinem, které od září koluje na internetu, vyvolává ve Francii velké emoce.

Článek

Skandál odstartoval na svém účtu na TikToku známý francouzský influencer Antoine Goretti. Tvrdě zkritizoval chování zpěváka a obvinil ho, že s Adrianou Sklenaříkovou Karembeu zachází neuctivě, na veřejnosti se k ní chová jako k nějakému trofejnímu kusu, a to je podle něj pro ženu ponižující. A následně se ve Francii rozpoutala vášnivá diskuse. O co tedy ve videu jde?

Modelka a zpěvák spolu koncem září přišli ruku v ruce na Koncert pro mír, soukromou akci libanonského podnikatele Omara Harfouche. Bylo to poprvé, co se spolu oficiálně objevili na veřejnosti a ukončili tak definitivně spekulace o tom, zda skutečně tvoří pár. Při fotopoolu to ale vypadalo, že by se zpěvák nejradši už s modelkou viděl někde v hlubokém soukromí. Zajížděl jí rukama pod sako, neustále ji líbal a objímal. Zpočátku milý projev zamilovanosti ale za chvíli působil až přehnaně a nevhodně. A z chování Sklenaříkové bylo znát, že už je to moc. A právě tohle krátké video, které pustil Goretti na svém účtu s patřičným komentářem, se stalo předmětem vášnivých diskusí v médiích a na sítích. Rozpoutala se celonárodní diskuze o tom, zda chování zpěváka bylo machistické, když zasypal svou vyvolenou polibky před hordou fotografů, a zda se tím žena nemůže cítit degradovaná na pouhý sexuální objekt a ponížená. Francie se rozdělila na dva tábory. Ve většině médií to brali z lehka a Lavoine se stal terčem nejrůznějších vtipů o zamilovaných, jinde se vážně diskutovalo o PROBLÉMU.

Nevyřešilo se samozřejmě nic a oba milenci tak nechtěně získali ještě větší promo, než vůbec mohli doufat.

Cherchez la femme, neboli za vším hledej ženu. To platí i v případě jejich románku. Bývalá Miss Wonderbra, Andrea Sklenaříková Karembeu, poskytla v květnu francouzské televizi TF1 rozhovor a na závěr svého vystoupení zazpívala píseň právě od Marca Lavoinea. Proč právě od něj? „Jsem do něj totiž zamilovaná,“ sdělila přes obrazovku veřejnosti a možná i cíleně charismatickému interpretovi. „Ale on to neví.“ Svěřila se, že nejradši má jeho písničku Chci jen ji… A bylo. Mohlo snad něco víc načechrat zpěvákovo ego, než tohle vyznání? Pak už jen stačilo, že si Lavoine pustil zpívající Adrianu ze záznamu, zkontaktoval ji přes sítě a pozval na oběd. A přeskočila pověstná jiskra, která se na straně zpěváka rozhořela tak, že ho teď jedna část národa kritizuje a druhá si z něj dělá legraci. A ta třetí, ta ho chápe, protože je strašně zamilovaný do krásné ženy a dává to spontánně najevo.

Jak tahle love story dopadne? Oba jsou svobodní a zamilovaní. Lavoine má se třemi manželkami celkem čtyři děti, Sklenaříková má s druhým manželem, marocko-francouzským podnikatelem arménského původu Aramem Ohanianem, šestiletou dceru Ninu. S Ohanianem se modelka rozvedla po osmiletém manželství v roce 2020. Jejím prvním manželem byl francouzský fotbalista Christian Karembeu, původem z Nové Kaledonie. Brali se v roce 1998 a manželství jim vydrželo 12 let. Takže dobré skóre, které pro budoucnost nových milenců vypadá nadějně. Trochu ho ale kazí Levoine, který se svou poslední manželkou vydržel jen dva roky.

https://www.parismatch.com/people/marc-lavoine-en-couple-avec-adriana-karembeu-comment-se-sont-ils-rencontres-238894

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz