Hlavní obsah
Seberozvoj

Jak si splnit přání a mít automobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vilemína Blanche Valois

Jeep

Toužíte po autě, kterým byste se dopravovali do práce, ale na nákup nemáte peníze. Víme, jak „ukecat“ vesmír.

Článek

Základní podmínky, aby se člověk dokonale soustředil:

1. čistá myšlenka

2. klidné prostředí

3. zapálená svíčka

4. jednoduchá představa přání.

Jednoduchá představa proto, aby se vaše přání splnilo brzy.

Například:

Toužíte po autě, kterým byste se dopravovali do práce, ale na nákup nemáte peníze.

Postup:

V době, kdy už v tento den nemáte žádné povinnosti, nikam nespěcháte a svým relaxem nevyplňujete časovou mezeru, si naplánujte hodinu jenom pro sebe. Zakažte si rozebírat nedodělky. V zaměstnání už nejste, žádná povinnost vás netlačí na záda, vše je hotové a žádná návštěva dnes nepřijde. Vypněte mobil. Musíte mít jistotu, že vás při relaxu nebude žádná povinnost nutit na ni myslet. Jakmile se to stane a vy jste na něco zapoměli, odložte tuto činnost na příště, protože byste na své přání neměli klid a šanci se dostatečně soustředit.

Sedněte si do klidného prostředí, kde vás nikdo nebude rozptylovat. Nesmí vás obtěžovat nevhodná hudba, ani hmyz, žádné lidi ani děti.

Vytvořte si pohodu. Někdo má rád relaxační hudbu, někdo upřednostňuje klid, a tak podle svého gusta si vytvořte zvukovou či klidovou kulisu a sedněte si na pohovku nebo na zem. Pokud máte v pořádku kyčle, sedněte si do pozice tureckého sedu a ruce si položte na kolena dlaněmi nahoru. V případě, že potřebujete mít nohy spíše natažené, sedněte si tak, jak vám to vyhovuje nejlépe. A ruce dejte na stehna dlaněmi nahoru.

Ať sedíte na zemi či na pohovce, položte si před sebe v dosahu očí svíčku, stačí jedna a zapalte jí.

Chvíli se dívejte do plaménku a představujte si, jak z vás stahuje všechno špatné a jak to spaluje. Mohou to být jenom myšlenky, může to být nemoc, prostě cokoli. A věřte, že oheň je očistný živel, protože je v tuto chvíli pouhým pomocníkem. Nesmí se z něho stát vládnoucí pán.

Po pěti až deseti minutách čištění zavřete oči a začněte dýchat pomalu a zhluboka. Soustřeďte se na dech a zůstaňte v klidu. Ve svém zorném poli zapíchněte pohled do bodu zhruba 30 cm od nosu a vše, co se vám zobrazuje, nechte volně plynout.

Nádech a výdech udělejte padesátkrát a při tom stále udržujte oči zavřené a svým vnitřním zrakem se stále dívejte do jednoho bodu asi 30 cm od nosu.

Pokud se vám začne vracet nějaká vzpomínka, nechte ji plynout. Dívejte se na ni jako na film. Nesnažte se u něčeho z minulosti setrvat a rozebírat to. Pokud začnou přicházet nějaké nedořešené situace či vzpomínky jedna za druhou, představte si, že se vás to netýká, snažte se nezapojovat emoce a rozhodně se v tom dále nepitvejte. Pokud se vaše emoce rozjitří, o to více se soustřeďte na dýchání a jeho pomalý pravidelný rytmus. A nezapomínejte nádechy a výdechy počítat.

Pokud se vaše myšlenky neuklidní, odložte to nejdříve na další den, v opačném případě, začněte s rituálem:

Představíte si automobil neurčité značky i neurčité barvy a jak od něho vlastníte klíče, které máte v ruce a připomeňte si pocit vlastnictví. Automobil je váš.

Druhá vize, sedíte za volantem tohoto automobilu neurčité značky i neurčité barvy a opětovně máte pocit vlastnictví.

Tyto vize si pravidelně připomínejte každý den, nemusíte to prodýchávat, jenom skutečně připomínat (v autobuse či na toaletě, opravdu kdekoli přes den a hlavně než usnete, když budete v posteli) a jednou týdně podstupte rituál se vším, co jsem popsala.

Dejte si rok na splnění přání a nezapomeňte, že vše, na co jen zlehka pomyslíte, se přidává ke stávající energii, která se vám následovně vrátí.

Pokud do vesmíru pošlete nedůvěřivost, splnění přání odtlačujete od sebe.

A pokud si budete přát například bílou audinu a nemáte ani vizi vhodných finančních podmínek, může se z toho splnit jenom část. Třeba se v práci objeví kolega, který vás svou bílou audinou občas sveze.

Ale když si budete přát automobil bez konkrétní značky a barvy a vaše myšlenka bude v každý okamžik, kdy si to budete přát, čistá, může se stát, že vám bude nabídnut ojetý automobil v dobrém stavu, jehož finanční podmínky budete mít šanci splnit.

Pokud máte jakékoli otazníky, jak to vlastně s těmi energetickými toky od myšlenky až ke konečnému splnění přání přes vesmír je, odpovědi najdete v dalších mých článcích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Objednání

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz