Hlavní obsah

Vladimír Vladimírovič Putin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Kdo to je? Z televize slyším spekulace, jestli je to blázen, šílenec či nikoli, jestli je nemocný s porušenou osobností, psychopatem, žije v zajetí vlastních bludů či jestli je to jinak? Má strach?

Článek

Tyto otázky mě donutily použít všechny smysly, se kterými se umím lidem dostat pod kůži, do jejich mozku, číst z aury a tím zjistit minulost, současnost i budoucnost. Upozorňuji, že v žádném případě nespekuluji a nepoužívám rozum. Takže vyhodnocení rozumem je až na konci tohoto textu. A není to spekulace.

Fakta

Narodil se ve Vahách dne 7.10.1952 údajně rodičům, kteří už nebyli nejmladší. Jeho dva bratři přišli o své životy tragickými způsoby za druhé světové války. V době poválečné, kdy se Vladimír Putin narodil, bylo Rusko všeobecně ve zbídačeném stavu a díky tomu byl i jeho život velmi pohnutý.

Tolik z dostupných materiálů.

Numerologie a má schopnost vhledu a vize

Numerologie

Tento muž narozený 7.10.1952 je pod stálým nedostatkem energie v energetickém obalu těla. O takových lidech se říká, že jsou upíři.

Vesmír je jako celek v  absolutní rovnováze. Někde je nedostatek a jinde přebytek. A proto k vyrovnání svého potenciálu potřebují slabí jedinci být na blízku lidem s přebytkem energie. Díky tomu dochází k vyrovnání. Ti, kteří mají přebytek, trpí stejným symptomem jako ti s nedostatkem. Je to stejné jako u nemocných s  nízkým či vysokým tlakem. Když dojde k vyrovnání, všichni se pak cítí zdravě a spokojeně.

Nedostatek energie ve většině energetických drahách lidského těla vytváří vnitřní rozpolcenost. Proto je uvnitř jeho duše věčný tikot a z toho plynoucí napětí. Tento neutuchající nepokoj se dá přečíst v očích i ve výrazu obličeje, v  řeči těla. Jeho osobnost má hodně podob a mnoho tváří, z nichž nejistota a nejistý výraz je nejčastější. K humoru se uchyluje vyjímečně. Většinou se tváří vážně a co nesnáší, když si někdo udělá legraci z jeho osoby, z jeho chování.

Vnitřní tikot nenechá člověka ani sekundu v klidu a proto je netrpělivý a každá maličkost ho vykolejí. Neustále v něm tancují emoce, vše chce mít hotové okamžitě. A když se nějaký jeho plán začne táhnout a nesplňuje jeho požadavky, dokáže být velmi nepříjemný až nekompromisní, zlý, útočný, zákeřný až maximálně agresívní. A to pak stupňuje. Jeho hrdost nedovolí, aby prohrál. Protože podle něho pouze on má pravdu a tak jak rozhodl, se budou věci konat. V dalším důsledku se u něho objevuje melancholie a občas i deprese. Pak má i důvod se uzavírat do sebe.

Jeho vidění jednotlivých situací je nadsazené, má sklony k přehánění a tak to i prožívá. Ze všeho má strach. Ale schovává to za vzteklým chováním.

Je zakomplexovaný. V první řadě se to s ním táhne od dětství, dále nesnáší, že stárne a nedej bože že jako každý starý čověk i on bude vrásčitý a jeho tělo že ochabne. A dále že se prokáže jeho strach, jeho nedostatečnost. Realita je pro něho cizí pojem. A kdo mu nerozumí, je jeho nepřítel. A proto je jeho popis jakékoli situace či vize pro klasicky myslícího člověka nepochopitelný. Vše upravuje k obrazu svému. Slovník nesmí obsahovat slova, které by ukazovala na cokoli špatného v souvislosti s ním. Je hrdý a to ho činí v komunikaci nepružným. Nemá přirozenou pokoru.

Jeho sociální inteligence nemá v jeho povahové základně žádné místo. Druhým lidem nerozumí a rozumět nechce. Jednoduše vyjádřeno, vůči druhým lidem je studený jako psí čumák. V tomto principu je jednoduchým povrchním člověkem a lehce se dá předurčit jeho reakce.

Ke všem se staví nadřazeně a pokud se stane, že na něho někdo z jakéhokoli důvodu ukáže jako na chybujícího člověka, velmi rychle si pro to najde argumenty a potažmo i viníka. Tváří se při tom důležitě, opravuje člověka v jeho projevech jako pan učitel, a pokud se člověk brání a má dostatečně silné protiargumenty, začne fakta převracet, skáče do řeči, uráží a při tom se posměšně usmívá. A navíc se bojí, že bude odhalen. Jeho komplex méněcennosti a strach z odhalení ho vždy vyprovokují k okamžitému zahájení protiútoku.

Má vysokou inteligenci, je velmi bystrý i citlivý až přecitlivělý, s plnou hlavou věčně měnících se plánů. A když dle svého dojde k dokonalému výsledku, nenechá se od svého přesvědčení odvrátit.

Věčné vnitřní napětí člověk běžně zahání určitou závislostí. A navíc jako klasický Rus má velmi pozitivní vztah k alkoholu. Malé popíjení či velké oslavy nehrají roli v množství alkoholu, které je schopen zkonzumovat. Nemusí být denní, ale týdení či občasná. Jednou za čas se napije alkoholu a  při tom se chová, jako když odjistíte bombu. A následky jsou také takové. Obvykle jde až do nechutné opilosti. Podle toho se tak chová. Z malého neduživého ,, Voloďky'' najednou vyroste ,,balšoj mužčina'' a nestydí se obtěžovat osaháváním až náslnickými praktikami ženy a dívky. Když se žena brání, nemá daleko k ráně. V době střízlivosti se dokáže držet pod kontrolou, ale pokud se posilní, pud je rychlejší než rozum. A pak to v jeho životě i tak vypadá. Jeho bývalá manželka by mohla mluvit. A promluvit.

Putin se rád se zabývá sám sebou, rád pracuje na své image. Jak mluvit, jak se pohybovat, jakým způsobem gestikulovat, jak se oblékat tak, aby na okolí působil co nejlépe, přitažlivě a aby schoval nedostatky.

Tím, že se bojí vrásek, bojí se stáří. Věčně se kontroluje a také stále vymýšlí, co udělat, aby ho okolí vnímalo jako velkého, neohroženého, aby mu všichni naslouchali a hlavně aby ho poslouchali. Aby se ho všichni báli. Tak jako to bylo za jeho vlády v KGB. Jeho rétorická schopnost vést masy lidí a také přesvědčovací talent ovlivnit jejich mínění dobře volenými argumenty, ho vždy vedly k tomu, stát se vůdčí osobností. V úzkém kruhu lidí se chová jako učitel, před veřejností se nepřipravený cítí nejistě. Až když ví, kam jde, s kým bude v kontaktu, co po něm budou chtít, dokonale se zásobí informacemi a zahraje dokonalé divadlo neochvějného člověka. Ale vnitřní tikot svůj pohyb nezastaví. Strach nezmizí.

Má bohatou fantazii a v kombinaci s rychlým myšlením ho vždycky nějaká spásná, jindy zrádná myšlenka, napadne. Svůj svět kolem sebe si neustále upravuje a k tomu přizpůsobuje i komunikaci. Upravuje situace, upravuje slovník a slova. A není líný dlouhosáhle vysvětlovat a okolí ovlivňovat smyšlenými až lživými informacemi a rádoby argumenty. A když mu člověk dá najevo, že mu nedůvěřuje ani po dlouhém rozhovoru, začne řvát. Nesnáší odpor.

Jakoukoli nepříjemnost projevenou vůči němu, nebo nevraživost, zlobu či kritiku si uloží na dlouhé roky do paměti a když se mu to hodí, vytáhne situaci z kontextu události a docela nevybíravým způsobem je schopen doslova vpálit výčitku k protivníkovi s emocemi sobě rovnými. I s výsměchem. Nestydí se za nic. Ani za cílevědomý útok jako odplatu, na který je schopný se dlouhé roky připravovat. Na to trpělivost má. Protože při každé takové akci se naopak cítí na výši. I když to mnohdy bývá pouze na chvíli.

Osobní zkušenost je pro něho zásadní, pokud se rozhodne jít za určitým cílem, nedá na rady moudřejších a zkušenějších. Až když se spálí, až když udělá zásadní chybu, hledá viníka. Bohužel ne u sebe. Pro své okolí chce být tím bezchybným samcem.

Nesnáší, když se mu lže. Už z principu, že sám lže, nevěří nikomu a každého podezírá: „Podle sebe soudím tebe“.

Jeho komplex méněcennosti a protipól potřeba vypadat dokonale a působit na veřejnost jako velký a neohrožený člověk, mu ubírá životní střídmost a přirozenou pokoru. Takže takový člověk jde z extrému do extrému. Bojí se a není schopen konstruktivího dialogu. Jenom rozdávat příkazy a kritiku bez toho, aby naslouchal potřebám druhých. To ho nezajímá.

Jeho projev je vždy jako pod vlivem větru. I když se snaží vypadat neohroženě a dokonale, podle jeho náklonu těla, pohyby rukou, pohledu z očí se dá přesně určit, co uvnitř sebe prožívá. A čím více se drží pod kontrolou a nechová se přirozeně, tím spíš se pro vnímavé odborníky odhaluje.

Je obrovský materialista. Neumí přát druhým, nejdříve musí být plná jeho peněženka. Po té může myslet na ostatní.

Vhled

Čerpala jsem z energetické zásoby informací těla Vladimíra Putina.

Jako malý chlapec žil se svými rodiči ve velmi špatných podmínkách bez základů běžné denní hygieny i bez potřebného dostatku jídla. Jenom láska matky a otce mu dávali obrovskou sílu do dalších dní. Vídal se s nimi jenom občasně, oba pracovali, měli spoustu starostí, ale každá chvilka v náruči jednoho či druhého ho neuvěřitelně nabíjela pocitem neohroženosti. Již od dětství byl slabý a neduživý a proto si s ním nikdo nechtěl hrát. Všude překážel.

Do ouška mu milovaná maminka šeptala, jak se vše zlepší, jak on bude velký a silný, jak se budou všichni mít dobře a co všechno bude dělat. Náruč matky mu skýtala všechno, co v běžném velmi chudém životě v době poválečného Leningradu, neměl nikdo.

Už jako dítě trpěl komplexem méněcennosti. Byl malý, neduživý a kamarádům v jejich hrách fyzicky nestačil. Otec byl často pod vlivem alkoholu, matka mívala špatnou náladu až deprese a proto se malý Voloďa propadal do svého uzavřeného světa. Ve vizi se mi ukázalo, že po ostatních házel ze vzteku kamínky a snažil se jim ublížit. A tak se mu od nich dostávalo nevraživého zacházení. Snažil se napadat kluky ze zadu, protože do otevřeného souboje si pro svou neduživou postavu a strach netroufal.

Jak rostl a chodil do školy, kde prospíval, kde byl v popředí v hodnocení, se ukazuvala jeho inteligence. Tehdy v něm rostlo přesvědčení, že tichý hlas maminky má pravdu. Že opravdu z něho bude velký muž, že nebude nikdy chudý a že se bude mít jenom dobře. Že se před ním budou všichni sklánět, viděl se v taláru soudce.

VIZE - Putinův původ a dětství

Napojila jsem se na Putinovo podvědomí a zde je výsledek.

Láska matky za podmínek, ve kterých malý Voloďa žil a vyrůstal, byla jenom na škodu. Ukázal se mi obrázek, jak nedávno narozené miminko matka k sobě tiskne se strachem, že o něho zase přijde. Tak jako o jeho bratry. Po válce byla velmi zesláblá a často i nemocná. Byl vůbec zázrak, že přežila. Nemohla otěhotnět a pak přišla zpráva od kamarádky, že ví o miminku, které se má narodit nějaké mladé sedmnáctileté ženě. A že nemá podmínky na to dítě vychovávat

Zaměřila jsem se na Putinovy biologické rodiče a ukázala se mi černovlasá dívka a nějaký ruský voják vyšší šarže, který si s dívkou užil a pak jí už nechtěl vidět. Ruská země vyprahlá po válce neměla vyrovnaný počet mužů a žen. Žen bylo o hodně víc a přeživší muži se nechávali jednotlivými ženami obletovat. Navíc ruští muži nikdy neměli k ženám úctu, ale brali je pouze jako materiál k použití.

Rodiče, kteří ho vychovávali, nebyli biologičtí.

Od dětství se rád prohlížel v zrcadle a představoval si, že jednou bude váženou osobou. Rád si prohlížel své tělo a učil se rovnat páteř až do naparování .

Nízké sebevědomí však podpořila skutečnost, že má malý penis. Když se začal pouštět do intimního života, zjistil, že mnohým dívkám nevyhovuje. Byl ze sebe nešťastný až naštvaný na Osud.

Náhradníci Putina

Vybírali je jeho zvědové z chudých lidí, aby jim nemusel zaplatit vysokou částku peněz. A všichni museli podepsat riziko.

Vize mi ukázala, že byli přeoperovaní tři muži, ale jednomu se rozjela pravá strana nosu a tvář se hnula směrem dolů. Je to viditelné. Operovali ho znova, ale už se operace úplně nedá zakrýt. Dnes žije někde mimo Rusko, nejspíš v Gruzii. Dva muži Putina zastupují.

ROZUM

Když to všechno sečtu a podtrhnu, Vladimír Vladimírovič Putin je sice vysoce inteligentní, ale nikdy neměl pevné vztahy, protože nikomu nevěří. Podezírá každého. Chová se nadřazeně a nemá schopnost zpětné vazby. Dokáže být nelítostný a záleží mu pouze na sobě. Má stálý a neutuchající strach, že zestárne, že bude ošklivý a že mu někdo ublíží.

VIZE - ZDRAVOTNÍ STAV DNE 28.5.2023

Dnes ve vizi vidím, že Vladimír Vladimírovič Putin se těžko hýbe, jedna strana jeho těla je oteklá a zatuhlá. Ruku těžko zvedá a nohou špatně hýbe. Nezvládá námahu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz