Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Nejlepší ojetá auta pro rodiny s rozpočtem do 100 000 Kč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Žabža

Nejlepší ojetá auta pro rodiny s rozpočtem do 100 000 Kč: Škoda Octavia, Volkswagen Golf a Honda.

Článek

Pokud hledáte ojeté auto pro svou rodinu, nepotřebujete miliony na účtu. I s rozpočtem do 100 000 Kč lze najít skvělá auta, která nabízejí pohodlí, spolehlivost, sportovní design a jejichž provoz nezatíží vaši peněženku ani životní prostředí.

Škoda Octavia - prostornost a pohodlí

Už je to trochu ohraná písnička, Škoda vždy nabízí o trochu víc vnitřního prostoru než její konkurenti v daném segmentu. Ale za nás se zrovna tahle písnička prostě neohraje. A to obzvlášť, pokud vybíráte auto pro dva dospělé a několik menších kousků, které potřebujete složit na zadní sedačky. Škoda Octavia nabízí dostatečný vnitřní prostor pro celou rodinu, což z ní dělá ideální volbu pro ty, kteří chtějí pohodlné auto pro dlouhé cesty. Navíc má Octavia skvělá pohodlná sedadla a vynikající výbavu, která zahrnuje klimatizaci a infotainment systém. S rozpočtem do 100 000 Kč můžete najít Škodu Octavii v různých modelech.

Volkswagen Golf - sportovní design a spolehlivost

Volkswagen Golf je známý svým sportovním designem a spolehlivostí. Pro rodiny s rozpočtem do 100 000 Kč je Golf skvělou volbou, protože nabízí dostatečný prostor a výkonný motor. Kromě toho je Golf vybaven moderními funkcemi, jako je například klimatizace, parkovací senzory a infotainment systém. S výběrem různých modelů můžete najít Golf, který odpovídá vašim potřebám a rozpočtu.

Honda Civic - výkon a nízké emise

Honda Civic je skvělým autem pro rodiny, kteří hledají výkonný a ekologický vůz. Civic nabízí sportovní vzhled, ale také prostorný interiér a výkonný motor. S nízkou úrovní emisí je Honda Civic vhodná pro ty, kteří chtějí snížit svůj dopad na životní prostředí. S rozpočtem do 100 000 Kč můžete najít různé modely Honda Civic, které splňují vaše potřeby.

A náš černý kůň na závěr:

Mazda 5. MPV už sice nefrčí jako na přelomu tisíciletí, ale zrovna tato Mazda si za nás stále zaslouží pozornost. Prostorný vehikl se spolehlivým motorem (ale berte benzín), který vás vážně nezklame. Jen vybírejte obezřetně - na trhu jich není příliš a často je trápí koroze - hlavní nepřítel všech japonských aut.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz