Hlavní obsah
Sport

Ďolíček se chystá na Grand Opening. Na své si přijdou fanoušci fotbalu i rapu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Martin Adamec alias Vršovický fotograf (se svolením autora)

V neděli 14. července můžete vyrazit do pražského Ďolíčku na akci Grand Opening, na níž zve fotbalový klub Bohemians. Zábavu si zde užijí nejen příznivci klokanů či kopané samotné, ale třeba i hiphopové muziky.

Článek

Jedná se o událost otevírající v Ďolíčku novou sezonu, v níž bude chtít Bohemka zabojovat o co nejlepší umístění. Brány stadionu se otevírají ve 13 hodin a na všechny příchozí čeká bohatý program.

Fanzona

Těšit se můžete na fanzonu určenou pro děti i dospělé. Nebude chybět atrakce ve stylu rodeo býka, i když tentokrát ve tvaru fotbalového míče. Stejnou formou ostatně bude vyřešen i skákací hrad pro mladší návštěvníky. Fotbalisté si na simulátoru kopu vyzkouší rychlost vlastní střely. A v neposlední řadě samozřejmě nebude chybět ani bohaté občerstvení včetně food tracku s mexickým jídlem nebo speciálním kávovým stánkem.

Představení dresů

V rámci programu budou mít (nejen) fanoušci Bohemky možnost prohlédnout si nové domácí dresy na následující dvě sezony. Asi se od klokanů nečeká žádná velká divočina, spíše jen trochu pozměněná klasika. Trikoty by měli hráči z Ďolíčku nosit v dalších dvou sezonách. Koupit si je samozřejmě budou moci i jejich příznivci. Venkovní sady zůstávají pro nadcházející ročník Chance Ligy stejné.

Generálka na ligu

Samozřejmě dojde i na fotbalový zápas, poslední před začátkem naší nejvyšší fotbalové soutěže. Fanoušci na stadionu v něm uvidí Česko – Slovenský souboj, v němž se střetně Bohemka s AS Trenčín. Zápas bude začínat v 16 hodin a právě v něm si fotbalisté z Vršovic poprvé zahrají v nových dresech od Pumy.

Autogramiáda

Po konci utkání od 18:30 se bude konat velká autogramiáda hráčů A-týmu. Můžete si tak nechat podepsat všechny své oblíbené hráče v zelenobílých dresech. Ať už to bude Martin Dostál, Matěj Hybš nebo legenda legend Pepa Jindřišek. Podepisování všeho možného se odehraje na ochozu hlavní tribuny. Očekává se velký zájem, takže počet podpisů na jednoho člověka bude zřejmě omezený.

Hudba

Na závěr dojde i na nějakou tu hudební vložku. Vystoupí živá kapela v čele s Kickoušem – bubeníkem klokaního kotle. Jako hlavní headliner potom bude rapovat jeden z předních lidí hiphopové scény Rest. Jedná se o rapera narozeného v Trenčíně, takže by mohl spojit dohromady fanoušky obou klubů. V minulosti byl členem kapely Divnej Postoy. Od roku 2010 vystupuje především sólově. Mezi jeho největší hity patří třeba Balkónovka nebo Premiéra. Tento umělec by rozhodně mohl do Ďolíčku přivést i řadu lidí, kteří třeba nejsou fotbaloví fanatici.

Vstupné na Grand Opening na celý den je jenom za stovku, což je i vzhledem k účasti zmiňovaného muzikanta hodně nízká částka. Permanentkáři 2024/2025 a děti do 150 cm mají navíc vlez zdarma.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz