Hlavní obsah
Umění a zábava

Druhý díl Vyšehradu se natáčí, zahraje si v něm i Petr Švancara

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Se svolením společnosti Bioscop

Už v příštím roce se fanoušci blonďatého výstřední fotbalisty dočkají pokračování filmu Vyšehrad. Těšit se mohou nejen na nové tváře a humorné scénky, ale rovněž na pohled do zákulisí fotbalu inspirovaný skutečností.

Článek

Natáčení v ústeckém kraji, Praze i zahraničí

Pokračování snímku Vyšehrad: Fylm začalo vznikat na počátku léta na severu Čech na hřišti u obce Bořislav. Pokračuje v ústeckém kraji, ale poté se přesune i do Prahy. Na všech lokacích hledají filmaři komparzisty, takže si při troše štěstí můžete ve Vyšehradu zahrát i vy. Poté se ovšem vydají do zahraničí, takže film určitě získá trochu cizokrajnou příchuť. Celkově se bude natáčet 33 dnů a skončit by se mělo v polovině září tohoto roku.  Do kin půjde snímek na jaře 2025.

Řada nových tváří a Petr Švancara

Fanoušci se mohou těšit na všechny důležité postavy z prvního dílu. Vedle hlavní postavy v podání Jakuba Štáfka tak nebude chybět Šárka Krausová, Jakub Jenčík, Jakub Prachař, Ondřej Pavelka nebo Jiří Ployhar.

„Jedničkou jsme nastavili laťku vysoko a jsme si vědomi toho, že musíme být ještě lepší, takže k tomu tak přistupujeme. A zatím to vypadá, že se diváci budou opravdu hodně smát. Stejně jako se my smějeme na place,“ řekl představitel Laviho Jakub Štáfek.

Foto: Se svolením společnosti Bioscop

Vyšehrad 2

Vedle nich se ovšem objeví i celá řada nových tváří. Za všechny jmenujme Lukáše Vaculíka, Václava Neužila, Filipa Březinu, Tomáše Havlínka, Adama Ernesta nebo zpěváka Jakuba Děkana. Samozřejmě nebudou chybět ani osobnosti ze světa sportu, především toho fotbalového. Jejich jména tvůrci prozatím tají, i když alespoň jednoho už přeci jen víme. Můžete se totiž na bývalého brněnského špílmachra a momentálně moderátora či baviče Petra Švancaru. Ten se prostě dostane všude a nemohl chybět ani tady. Obsazení herců najdete pod článkem.

Nebude určitě chybět nekorektní a černý humor, který je za mě v dnešní době prostě potřeba. Mnohým se možná nebude líbit, některých se třeba i dotkne, ale jiní na něj nedají dopustit. Bude se inspirovat kauzami Belmondo či koloběžky? To uvidíme. Svět Vyšehradu je každopádně prostě něco nevídaného, co se postupem času stalo takřka určitým kultem.

Vyšehrad 2

Obsazení: Jakub Štáfek, Šárka Krausová, Jakub Prachař, Lukáš Vaculík, Ondřej Pavelka, Miroslav Hanuš, Jaroslav Plesl, Jiří Ployhar, Jakub Jenčík, Jana Kolesárová, Luisa Bábková, David Novotný, Věra Hlaváčková, Ivana Chýlková, David Prachař, Václav Svoboda, Patrik Kutil, Erik Kutil, Tomáš Havlínek, Václav Marhold, Marek Salvet, Jakub Děkan, Václav Neužil, Adam Ernest, David Vobřil, Filip Březina, Marco Škop, Jan Komínek, Jakub Štefek, Jiří Konvalinka, Gabriela Heclová, Anita Krausová, Alžběta Ferencová, Sára Lutovská, Lumíra Přichystalová, Jiří Štrébl, Jan Révai, Stanislava Jachnická, Milan Šteindler, David Vávra, Jakub Uličník, Petr Švancara, Jaromír Bosák a osobnosti českého sportu

Zdroj: Bioscop

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz