Hlavní obsah
Sport

Ivan Trojan oslaví 60. narozeniny v Ďolíčku utkáním Realu Top Praha proti staré gardě Bohemky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Martin Adamec alias Vršovický fotograf (se svolením autora)

Oblíbený český herec a Bohemák Ivan Trojan oslavil na konci června své šedesáté narozeniny. Určitě měl nějakou oslavu v rodinném kruhu, podstatně větší se ovšem odehraje v pražském Ďolíčku. Součástí bude zápas staré gardy Bohemians a Realu Top Praha.

Článek

Blahopřání sice už dostal před první domácím utkáním s Baníkem, ale nyní přišel čas na pořádnou párty. Ve středu 21. srpna 2024 se od 18 hodin v Ďolíčku odehraje narozeninový charitativní zápas mezi týmem známých osobností Real Top Praha a starou gardou Bohemians. Jak už je u pražského týmu zvykem, výtěžek půjde na dobročinné účely. Konkrétně na pomoc Klubu cystické fibrózy, jehož je Ivan dlouholetým patronem.

Těšit se můžete na celou řadu osobností. Vedle oslavence Ivana Trojana by měl přijít i Vladimír Šmicer, Patrik Berger, Vojtěch Dyk, Jakub Voráček a další. Vedle toho samozřejmě i bývalí hráči Bohemians. Dostaví se i Antonín Panenka? Uvidíme. Každopádně se bude jednat o hodně zajímavý zápas.

Vstupenky jsou v prodeji za 100 Kč, děti do 150 cm mohou mít vstup zdarma. Kromě fotbalového utkání bude v Ďolíčku připraven také doprovodný program ve formě fanzóny.

Zdroj: https://bohemians.cz/article/24991-Sedesatka-Ivana-Trojana

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz