Hlavní obsah
Sport

Kulič zřejmě končí na lavičce Mladé Boleslavi. Mnoho logiky to však nedává

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Matěj Krejza/Žongl

Web infotbal.cz přišel s informací, že na lavičce Mladé Boleslavi končí Marek Kulič a celý jeho trenérský štáb. Nového zaměstnavatele naopak může získat další bývalý sparťan David Holoubek, jenž momentálně působí u české „devatenáctky“.

Článek

Neshody s vedením klubu?

Ve městě automobilů zahájil Marek Kulič na začátku této sezony své první ligové angažmá v pozici hlavního trenéra, přičemž ve stejném klubu již někdejší reprezentant působil jako hráč, trenér B- týmu a asistent trenéra prvního týmu. Nástup na pozici hlavního trenéra prvního týmu tak vyzníval jako jasná ukázka jistého profesního růstu. Na Kuličově konci na pozici hlavního trenéra tak mnoho logiky nevidíme.

Informace o možném konci Marka Kuliče na pozici hlavního trenéra však přicházely již před Vánocemi a v tomto ohledu tak nelze mluvit o úplném překvapení. Mělo se tak dít v důsledku toho, že představy Marka Kuliče a některých představitelů klubového managementu se výrazně odlišovaly. Důsledkem toho bylo i vyjednávání s Radoslavem Kováčem, jenž však nakonec zůstal u momentálního zaměstnavatele v Pardubicích.

Úspěšný začátek trenérské dráhy

Pokud se spekulace z posledních hodin skutečně naplní, bude Marek Kulič končit na lavičce sedmého týmu ligové tabulky, s nímž se během podzimu dostal i na třetí místo. Pokud si můžeme vzpomenout na výjimečné zápasy, mnozí fanoušci si ještě dnes vzpomenou na přestřelku se Zlínem, v němž středočeský tým vstřelil devět branek, zároveň si však můžeme vzpomenout na slabší konec v podobě domácí remízy s Karvinou a porážky s pražskou Slavií a Slováckem.

Poté, co vyšumělo vyjednávání s Radoslavem Kováčem, stal se největším favoritem na post hlavního trenéra David Holoubek. Řeč měla údajně přijít také na Martina Hyského či Romana Nádvorníka. Marek Kulič může z prvního prvoligového angažmá v pozici hlavního trenéra odejít se vztyčenou hlavou. Mladoboleslavské prostředí definitivně opouští po třech letech a bude zajímavé sledovat, kdy přijde pro něj další trenérská výzva.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Marek Kulič

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz