Hlavní obsah
Sport

Návrat Jedličky do Ďolíčku. Papiňák mezi fanoušky a majitelem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Žongl - Jidřich Jager

Do Ďolíčku dorazila další posila, tentokráte na hostování! Trénovala s Bohemians již od úterý a definitivně se příchod stvrdil ve středu odpoledne! Jedná se o brankáře Martina Jedličku, který minulou sezónu vychytal Bohemians senzační čtvrté místo!

Článek

Trenéři Bohemians budou mít hodně zamotanou hlavu, koho do brány, neboť jednička Michal Reichl chytá výborně! V Bohemce to však není moc růžové mezi majitelem a věrnými fandy.

Přetlak v bráně

Zrovna na postu brankáře mají Klokani v současném období jistotu v Michalu Reichlovi. I hlavně díky jeho výkonům mají zatím v lize nevýrazní Pražané devět bodů v tabulce a jsou na sedmém místě. Je tak trochu překvapivé, že Bohemians posílil právě další gólman. Jedlička v Ďolíčku hostoval již letos na jaře. Bylo to skvělé jaro a po 36 letech Klokani dohopsali ze čtvrtého místa do Evropy. V současné chvíli jsou tedy na soupisce čtyři brankáři (Reichl, Jedlička, Valeš, Soukup) a to je na dvě soutěže pořádný luxus. Je tedy možné, že jeden z dvojice Valeš - Soukup odejde na hostování. Přestupový trh se uzavírá v ČR již tento pátek.

Další posila do ofenzivy na bodu mrazu

V minulém týdnu se jednalo o výměně na trase Praha - Jablonec. Z Jablonce k Botiči měl dorazit rychlík Jan Chramosta s finanční kompenzací, výměnou za vytáhlého třicetiletého útočníka Davida Puškáče. Ovšem transfer se zadrhl. Puškáč měl údajně vedení a trenéru oznámit, že chce odejít po vypršení smlouvy a zadarmo. Jednání se zdá ztroskotala a vypadá to, že jsou na mrtvém bodě. Bohemians už mají jen pár hodin na to, aby se poohlédli jinde. Bohemka se trápí v mezihře, zakončení a v lize v sedmi zápasech dala jen pět branek!

Výpověď dlouholetého SLO

Na hřišti to má k ideálu daleko. Bohužel také uvnitř klubu to skřípe. V minulém týdnu totiž podal definitivně výpověď na funkci SLO (kontaktní osoba mezi fanoušky a vedením klubu) zastávající Martin Kurka, který je také členem dozorčí rady Bohemians a v posledních letech zastával skvěle právě funkci SLO klubu. Výpověď z jeho strany byla podána poté, co po velmi nešťastném a veřejném prohlášení majitele klubu Ing. Dariusze Jakubowicze na adresu vlastních fanoušků musel klub zaplatit finanční postih za nevhodné chování a pyrotechniku v ligovém zápase a Konferenční lize. Tento problém se řešil bez obeznámení situace právě SLO a bylo to poslední kapkou pro Kurku.

V neposlední řadě dělá Kurka funkci SLO i pro Národní tým ČR a patří naprosto po právu k nejlepším v republice. Klub a hlavně věrní fanoušci Bohemky přichází o významnou a pracovitou osobu! V budoucnu to v komunikaci mezi klubem a fanoušky může být obrovsky znát!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz