Hlavní obsah

IMG_8717

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při své práci s dětmi na kroužcích a táborech jsem vypozoroval, jak moc chybí klukům mužské vzory. Proto jsem se rozhodl iniciovat Tátohraní - projekt, ve kterém se zaměřuji na posílení vztahů tátů a dětí.

Pomáhát mužům stát se skutečným tátou. Tátou, který stojí pevně na svých nohách, má vyřešené svoje potřeby, a tak může být oporou pro svoji rodinu. Věří si, má otevřené srdce a je pevnou oporu pro své děti i partnerku.

Jedna z hlavních motivací byla být k dispozici svým dětem. Naše děti nás táty moc potřebují. Ať už jsme jací jsme. Protože chci, aby naše děti měly větší šanci na zdravější a plnohodnotný život, tak chci své zkušenosti předávat dalším otcům. Zde se zrodila myšlenka vytvořit platformu, místo rozvoje a sdílení, pro táty, kteří chtějí pro svoje děti lepší svět/podmínky/prostředí. Tátohraní. Od té doby jsem se stal osobním koučem, mentorem a učitelem/lektorem pro otce, učitele, ale i maminky. Neustále si rozšiřuji své odborné znalosti z psychologie, vztahové terapie, ale i dalších oborů.

Fascinuje mne  zážitková pedagogika. Vytvořil jsem několik kurzů, většinou orientované na zlepšení vztahů rodičů a dětí.

Založil jsem Klub dětí a mládeže Čtyřlístek, ve kterém dětem kompenzujeme to, co jim chybí, a tak není divu, že se jich k nám hlásí více a více. Největším úspěchem je náš PRALES - přímětský tábor v lese, který je mimořádně oblíbený (nyní již přes 300 dětí každé léto).

Vlastním také firmu Starforest, která se věnuje implementaci IT projektů a firemnímu poradenství.

Mám tři krásné a zdravé děti ve věku 16, 18 a 21 let. V rámci rozvodu jsme se dohodli na společné péči a tak se jim mohu dostatečně věnovat. Mám novou partnerku, která mne velmi podporuje v mých aktivitách - jak v Klubu Čtyřlístek, kde působím hlavně jako vedoucí na pobytových táborech, tak v rámci seminářů a akcí pro táty a rodiče v rámci platformy Tátohraní. S novou partnerkou mi přišli do života tři malí kluci, kterým se rád věnuji.

Více najdete na www.tatohrani.cz