Hlavní obsah
Hry

Kdo dokáže najít chybu na obrázku do 17 sekund, bude mistr. Budete to vy?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasterchen

Krásná barevná řada domů má své zvláštní kouzlo. Najít na tomto obrázku chybu, bude úkol pro opravdové mistry. Zkusíte se jimi stát?

Článek

Kochat se pohledem na barevně zářící řadu domů, můžete jak dlouho chcete. Ale najít chybu na obrázku musíte do 17 sekund. Myslíte si, že to dáte? No, schválně. Přesvědčte se sami, jak dobrým postřehem oplýváte. Rychlost a pozornost budete rozhodně potřebovat. A jelikož není čas ztrácet čas, dejte se do práce a do 17 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Beasterchen

Do 17 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Zvládli jste chybu najít?
Ano, zvládli a v klidu v časovém limitu.
85,1 %
Ano, zvládli, ale až po delší době.
6,7 %
Ne, vůbec nezvládli.
8,2 %
Celkem hlasovalo 490 čtenářů.


Tak, jak jste dopadli? Stali jste se opravdovými mistry, kteří v pohodě chybu našli do 17 sekund? Pokud ano, přijměte velkou gratulaci za váš skvělý výkon. Jste dobří. Jestliže po chybě pátráte marně, nezoufejte. Pomoc se blíží. Přichází níže v podobě obrázku bez chyby. Když si je oba porovnáte chybu se vám jistě podaří také odhalit.

Foto: Pixabay - Beasterchen

Obrázek bez chyby.

Zvládli jste již chybu dohledat? Určitě ano. Pak již určitě víte, že se nachází na prvním žlutém domě zleva, kde ze strany ve štítu chybí dvě okna, která však v odrazu vody jsou. Pro oči to byl náročný úkol, tak je nechejte chvíli odpočinout, abyste nabrali sílu do dalších úkolů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz