Hlavní obsah
Sport

Slavia touží po dalším bývalém hráči. Poprvé to nevyšlo, co nyní?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels

Fotbalová Slavia stále hledá nové možnosti, jak doplnit svůj kádr. Opět se poohlíží po svém bývalém hráči.

Článek

Klub z Edenu byl v posledních letech proslulý tím, že měl čich na kvalitní posily. Je jasné, že ne každá potvrdila svůj potenciál, ale pár jedinců zapadlo do kádru sešívaných na jedničku.

Před letošním ročníkem se hovořilo o příchodu bývalého hráče, Petera Olayinky. Fanoušci sešívaných se už těšili na svého oblíbence, část fotbalové veřejnosti ale zarazilo, že Slavia dělá jakýsi krok zpět.

Příchod Olayinky, který se vrátil do základní sestavy CZ Bělehradu, nakonec padl. Klub z Edenu má nyní na mušce dalšího bývalého hráče.

Tím má být Ondřej Lingr. Ten opustil Prahu v srpnu minulého roku, po krátké epizodě v nizozemském Feyenoordu Rotterdam by tak mohl zapsat další zápasy v sešívaném dresu.

V dresu nizozemského klubu toho moc neodehrál, do utkání nastupoval po většinu času jako střídající hráč, do letošní Eredivisie pod bývalým trenérem Sparty Priskem ještě nezasáhl. Poslední tři utkání zůstal jen na lavičce.

Nyní se řeší jeho budoucnost, buď setrvání v Rotterdamu a čekání na šanci, anebo návrat do známého prostředí. Rozhodnou nejbližší dny.

Pro fanoušky je případný příchod Lingra určitě vítaným krokem. Otázkou je, jak by do kádru zapadl a zda by navázal na své výkony z minulosti. Poslední kroky slávistického skautingu jsou ale úplně jiné než v minulých letech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz