Hlavní obsah
Názory a úvahy

Ivana Gottová prodává Bertramku? To si už dovoluje trochu moc

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 / David Sedlecký

Zcela jistě zaručené informace nadzvedly ze židle fanoušky Karla Gotta. Ivano, tohle už je moc.

Článek

Když na mě vyskočil článek, že Ivana Gottová nejspíše prodává Bertramku, a nový majitel bude provozovat slibované muzeum s názvem „Villa Gott“, upřímně to se mnou ani nehnulo.

O to víc mě udivuje, kolik lidí věří všemu, co čtou. A hlavně, i kdyby byly informace pravdivé, co je komu do toho.

Nejsem bůhvíjaká obdivovatelka Ivany Gottové, ale soudit ji za to, že toho zdědila víc než dost, a ještě si dovolit hodnotit, jak se svým dědictvím nakládá, to je pouze závist českého národa.

V článku se autor pozastavuje nad tím, proč se nemovitost řeší na katastru, co asi tak má Ivana Gottová za lubem. No zcela nepochybně chce vilu prodat, a hlavně co nejvíce vydělat.

Nemyslím si, že má paní Gottová potřebu vydělávat. Je zajištěná až do smrti.

A i kdyby vilu prodala, je to čistě její věc. Ono je jednoduché vidět jen ty hmotné věci, co zdědila, ale kolik s tím vším musí být práce, to už asi nikoho nezajímá. Samozřejmě, paní Gottová má kolem sebe spoustu lidí, kteří jí pomáhají. Ale terčem bude vždy a jen ona.

Nejvíce se mi líbí komentář v článku, že pan Gott si to takhle určitě nepředstavoval. Opravdu? A jak to víte? Vy máte přístup do jejich soukromých věcí?

Vyděláno má dost. Každopádně pan Gott si to takto asi nepředstavoval.
pan Hanák z Ostravy

A taky si paní Ivana údajně postavila dům na Floridě, tak to už se vůbec neodpouští!

A jak je hodnocen chystaný vzpomínkový koncert? Tak samozřejmě jde zcela jistě jen o to vydělat na něm. Paní Ivana záznam prodává České televizi, která jej má vysílat na Silvestra. Suma, na kterou si přijde, je velmi tučná.

Udivuje mě, jak mají lidé hned ve všem jasno, aniž by vůbec cokoli věděli nebo paní Gottovou osobně znali.

Taky tady byla možnost shrábnout dědictví, vzdálit se žít někam mimo drobnohledy a v klidu někde užívat života se svými dcerami a třeba novým mužem.

Paní Gottová ale dál pečuje o jméno zesnulého mistra Gotta. Přesto, že moc dobře ví, jak umí česká média a národ prskat samé jedy. Podle nich vdova neudělala a neudělá nic z čisté lásky a úcty ke Karlovi Gottovi, ale čistě ze zištných důvodů.

Podle informací SEDMIČKY však její záměry nejsou tak úplně nezištné, jak by se mohlo zdát. Ivana má vše do puntíku promyšlené a koncert věnovaný manželovi jí vydělá balík!
týdeník Sedmička

Jen samá podezření, spekulace a domněnky. Důvod? Villa Gott nebude otevřena na podzim, jak bylo slíbeno, ale až příští rok. I tak si myslím, že paní Gottová už pro manžela udělala mnohé z toho, co si přál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz