Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Melrose Place má mít pokračování. Svůdná herečka ztvárňující Amandu si prošla psychiatríí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia/Alan Light CC BY 2.0

Seriál Melrose Place, který běžel na obrazovkách od roku 1992, byl něco jako Beverly Hills 90210. Máme se dočkat další řady. Jak to bude s krásnou Amandou?

Článek

Amandu ztvárnila herečka Heather Locklear. Byla považována za jednu z nejkrásnějších v seriálu a také za největší potvoru. Známe ji také z dalšího úspěšného seriálu Dynastie.

Dnes je kdysi mladičké Amandě již 62 let. Prošla si duševními problémy a alkoholovou závislostí. Herečka budila lítost, protože se vše podepsalo na její tváři. Byla spatřena sedící jako troska, téměř k nepoznání.

Byla několikrát hospitalizována pro nadměrnou opilost a také zatčena pro ublížení na zdraví. Prošla si psychiatrickou léčebnou. Jeden rok byla tak nějak v pořádku, ale po té byla znovu spatřena, jak si mluví sama pro sebe, je neupravená a motá se.

Nyní ale americká média informují, že seriál Melrose Place má mít pokračování, a to se všemi herci. A právě představitelka Amandy byla viděna v nákupním centru, konkrétně v knihkupectví.

Herečka vypadala naprosto spokojeně, upraveně a nic nenasvědčovalo tomu, že by opět propadla démonu alkohol. Zakoupila si několik knih a doprovázela ji její asistentka.

Před nedávnem také informovala na své síti, že ji navždy opustil její otec, kterého velmi milovala a jehož považovala za nejlepšího a nehodnějšího muže svého života.

Daily Mail informuje o pokračování seriálu a herečka bude opět ztvárňovat manažerku Amandu.

Snad i díky tomu zase herečce svitlo na lepší časy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Seriál Melrose Place
Heather Locklear

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz