Hlavní obsah
Lidé a společnost

Potvora Alexis ze seriálu Dynastie. Ve světoznámém St. Tropez ji nikdo nepoznal

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Frantogian – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org

Každý, kdo sledoval úspěšný seriál Dynastie ví, kdo byla mrcha Alexis. Herečka Joan Collins vypadá stále stejně, ale ve slavném městě St.Tropez si jí nikdo ani nevšiml.

Článek

Dynastie. Seriál, který obdobně jako Dallas lámal rekordy sledovanosti. Dvě rivalky, potvora Alexis a jemná křehká blondýna Krystle.

Seriál hrál v televizi v 80. letech minulého století a tak není divu, že potvůrce Alexis je už neuvěřitelných 91 let. Tato herečka o sebe celý život velmi pečuje. Tvářičku má stále vyhlazenou, ráda se módně obléká a užívá života plnými doušky. Daří se jí i zdravotně, o tom svědčí její věk a její čilost.

Herečka miluje slavné trhy v oblíbeném známém francouzském městě St. Tropez. Kdo sledoval například známého četníka, kterého ztvárnil neméně slavný herec Louis de Funès, ten si jistě pamatuje díl „Četník ze St. Tropez“, kde jsme mohli toto nádherné město vidět.

Herečka Joan Collins létá do tohoto města, protože miluje místní trhy. Zvláštní ale je, že ji tady nikdo neregistroval jako známou osobnost. Lidé kolem ní chodili, jako by to byla zcela neznámá obyčejná bytost, jako jsme my ne-celebrity.

Nezájem místních lidí nechápou ani její sledující. Komentují to například těmito slovy:

Na trhu v St. Tropez stojí přímo před vámi hollywoodská ikona a nikdo nezastaví? Co je to s tebou, Francie?
Kdybych viděla Joan Collins, okamžitě stopnu vše co zrovna dělám!
Copak ti lidé nevědí, kdo jsi?

Jeden z komentářů vysvětluje, že Francouzi respektují soukromí a to je celá věda. Zda tomu tak opravdu bylo, můžeme spekulovat.

Nutno říci, že herečka vypadá skvěle a rozhodně byla k poznání. Ale taky, kdo by čekal takovou ikonu u nějakého stánku na trhu. Joan Collins nepotřebuje drahé věci z butiku, tento trh má nabízet levné a krásné věci, které herečce zaimponovaly již dříve a proto se sem vrací.

To, že na ni nikdo nereagoval, jí očividně bylo úplně jedno. Snad byla i ráda, že si může v klidu nakupovat aniž by na ni někdo zíral, vyžadoval podpis a podobně.

Na svém profilu se podělila, že se těchto trhů nemůže nikdy nabažit, jen doufala, že tam bude méně lidí.

Nedávno také prozradila, že když se seriál Dynastie natáčel, jejím největším fanouškem byl nám všem dobře známý bývalý prezident Donald Trump. Herečka tehdy zasadila do role Alexis bezohlednost, kterou Donald Trump podle ní vždy měl a tím ovlivnil ztvárnění této role.

Zdroj: Instagram, Dailymail.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Joan Collins

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz