Hlavní obsah
Názory a úvahy

Na dokonalost stále nejsme připraveni. Neumíme ji přijmout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

O politice a umění by neměli rozhodovat „laici“. Přitroublé SMS, už ani na volbu prezidenta. O pravdivosti počtu hlasů jak ve Star Dance, tak výsledků voleb, lze už jen diskutovat.

Článek

Neuneseme dokonalost (závidíme) a upřímnou radostnou lásku nevěříme, protože nám nebyla dopřána a neumíme přijmout, že to může opravdu takto někdo vnímat. Nevěřit, podezírat, krást, lhát, pomlouvat, nemakat, stěžovat si… To je to co, akceptujeme a čemu jsme ochotni naslouchat.

Máme rádi nedokonalost, Hradilek, Maršálek jí jsou, a proto je poslali dál. Ne, pro tanec. A Krajčo a Kubelková mají vše i dokonalost.

Kubelková mluví od srdce ♥, tak jako Smetana, Burešová, Lucka Bílá a Farná… Jediné Farné to věří, protože není váhově dokonalá, jako ty ostatní.

Tyhle bytosti jsou krásné, jejich vnitřní krása vyzařuje i při pohledu na ně. Proto jsou trnem v oku a v našem světě, minimálně divné. Nehodí se do této společnosti a ta jim to taky důrazně dává najevo.

Paradoxně ony, se umí s tímhle popasovat a je jim jen líto těchto citově prázdných duší. Které nikdo nenaučil milovat a lásku v dětství nepocítili. A ani ještě neprozřely. Které, plivou jen jed na lásku a vše krásné. Neumí to, jinak.

Krajčo to taky už úplně nedává a jde mimo jak svým stylem, tak svou radostí. A lidem tak nakopal mozky stupiditama. A proč ne, fandím mu. Za mě se jen baví, už. Je vymeditovaný až na půdu 😉

Dyk, se taky separuje po svém. Klus taky z toho hnusu vystoupil a dobře tak. Tito lidé předávají nejvíce a také za to trpí nejvíce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám