Hlavní obsah

Skandál! Zachycen tajný projev předsedy Kongregace Mužské Inteligence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Albert Čuba/Wombo.art

Absolutní šok! Kongregace Mužské Inteligence je tajná organizace, sídlí ve finském městě Emätin, členové jsou přední lídři byznysového světa. Na posledním sjezdu byly přítomné také úspěšné ženy. Zahajovací proslov unikl! Čtěte rychle, než to smažou!!

Článek

zápis ze zasedání - předseda finské buňky přichází k pultíku a zahajuje svůj proslov.

Hovořím k vám, milé ženy,

k vám všem, které jste se narodily v západním kulturním okruhu a především k vám, jež jste oblažily svět svým zrodem v druhé polovině dvacátého století (vy, které jste se narodily po přelomu milénia, prozatím nejste ženy, ale o tom až v jiném projevu). Mluvím také k vám, milé ženy, které jste se původně narodily s primárním pohlavní znakem v podobě bambelající tkáně potažené kůži, ale v průběhu života vám došlo, že to tábora pánů tvorstva patřit nechcete a dobrovolně jste se přiřadily k otrokům lidstva. My, bohem vyvolení k vedení lidstva, vám to odpouštíme, protože ješitnost rozhodně není problém, který bychom my muži měli vést v patrnosti.

Milé ženy! Jakožto pověřený mluvčí čtrnáctého setkání Kongregace Mužské Inteligence, rád bych vám jménem mužů vyjádřil hlubokou poklonu za nečekaně rychlý postup na revoluční cestě za ovládnutím světa, jak ji definoval Všeženský Sjezd na svém šestém zasedání v saúdskoarabském Rijádu. My muži musíme s respektem uznat, že jste si skutečně vzaly slova vaší předsedkyně, kapitánky Nikoly Haus Novák (tehdy ještě pod jejím původním jménem kapitán Nikola Nováková), že totiž „ženy západu musí převzít vůdčí roli na čele civilizace a to lze jedině za pomocí vzdělání - naučit se číst nestačí“ a skutečně jste opanovaly (odpusťte mi toto maskulinní sloveso) kampusy univerzit a staly jste se součástí vedoucí inteligence, jakkoliv jsme my muži po celé věky považovali inteligenci a ženský mozek za nekompatibilní.

Vy jste ale dokázaly získat tituly z práv i medicíny, vedete banky i nadnárodní firmy, držíte prst na tepu dobu a o vaše řvoucí děti se starají méně úspěšné ženy, které platíte ze svých tučných výplat.

Vytvořily jste armády psychoanalytiček a síť psychologických poraden, kam můžete odesílat vaše pubertální potomky, kteří jsou úplně ztracení a psychologicky rozložení, neboť přestože znají slova jako „matka“ nebo „láska“, tak v zásadě nechápou jejich význam, protože vy jste budovaly kariéry. Váš geniální tah, kdy jste na osmém sympóziu Údernic Za Ženskou Emancipaci vytvořili tzv. Legie Milenek, jejímiž členky se staly ty méně inteligentní z vás a jež jste jste pověřily, aby vaším mužům - tedy nám - poskytovaly rozkoš a fyzické milování v době, kdy postupujete po kariérních žebříčcích a jste unavené nebo vás „bolí hlava“, byl opravdu ohromující.

Taktéž vámi vytvořená síť časopisů a magazínů, jež vám prezentují nekonečné množství různých produktů a dávají vám tak pocit, že kariérní postup má smysl, protože si všechny ty produkty můžete potom koupit, že se v těchto časopisech můžete utvrzovat v tom, že nastoupena cesta je správná, a že když jste úplně psychicky zdeptané, jelikož váš manžel se rozhodl s nějakou členkou Legie Milenek žít trvale, protože mu třeba uvaří guláš a nikoliv mungo klíčky s brokolicí, můžete do těchto časopisů napsat a nějaká jiná žena, která již těmito otřesy prošla, vám pak odpoví a nasměruje na další cestu - to vše je zkrátka geniální a Kongregace Mužské Inteligence vám uděluje cenu „Pinďour Roku“ za program „Vytvoření sítě časopisů s tematickým okruhem jak žít, jak umírat“.

Abych dlouho nezdržoval, protože myšlení unavuje.

Milé ženy, pokračujte ve svém boji! Jste krásné, jste dokonalé! Jste silné! Jste ženy právničky, jste lékařky! Jste manažerky i plukovnice! Máte diplomy, často i červené (sic!) vaše příjmení jsou nepřechýlená a to je dobře!!

Jste mnohem silnější než muži a to uznáváme zcela otevřeně. Opravdu. Jste silné. Velmi silné a dokazujete nám to dnes a denně ve svých kariérách.  Zda jste šťastné, to je jiná věc, ale to sem nepatří. A na ten guláš už si holt někoho najdeme a do Dubaje si případně zaletíme s některou členkou Legie Milenek, která nepracuje na své kariéře, ale na svém instagramovém profilu. Možná si říkáte, že zřízení Legie Milenek nebyl úplně nejlepší nápad, ale jak se říká, neházejte bobra do žita, budujte kariéry, dětem plaťte psychology, vydělávejte ať máte na guči a šanel, a vše se v dobré obrátí.

Mikko Huipentuma Kivespussit, předseda finské buňky Kongregace Mužské Inteligence, toho času pobývající v Brně.

opouští řečnický pult a jde si posadit na své místo

Další tvorba bude přibývat zde: https://herohero.co/albertcuba

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám