Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak si říct o luxusní dárek s diamanty?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alena Špinarová

šperky s laboratorními diamanty jako luxusní dárek pro vaše blízké

Vánoce, narozeniny, výročí… příležitostí, kdy dostáváte dárky, je během roku mnoho. A stejně tolik je i možností, že si rozbalíte dárek, který není úplně podle vašich představ. Abyste takovým situacím předešli, je dobré vědět, jak si říct o dárek!

Článek

Nebojte se říct, co by vám (ne)udělalo radost

Obecně platí, že nevhodné dárky dostávají většinou ženy. Neboť ženy se snaží partnerovi vždy naslouchat, aby ho při vhodné příležitosti okouzlily perfektním dárkem. Na druhé straně muži jsou méně nároční a daleko lépe skousnou, když dostanou něco, co není úplně „to pravé ořechové“. Hlavní problém ovšem spočívá v tom, že se ženy ostýchají naznačit, co přesně by jim udělalo radost. Nejlepší radou tedy je, abyste se nebály jasně vyjádřit, co by vás potěšilo. Až bude vhodná příležitost, projevte zájem o konkrétní věc a rozhodně se nebojte začít hovor na téma dárků k různým příležitostem. Vysněný dárek, například diamantové náušnice, můžete také ukázat při společném nakupování, nebo na internetové stránce vašeho oblíbeného šperkařství.

Foto: Alena Špinarová

šperk s diamanty křížek

Ve vztahu, který je založen na vzájemné upřímnosti, si můžete zajisté dovolit jasně říct, že byste si danou věc přála při nějaké budoucí příležitosti dostat jako dárek. Dodat k tomu můžete, že jste si dobře vědoma toho, že výběr dárku pro vás může být složitý, a tak to chcete partnerovi usnadnit. Uvidíte, že bude jedině rád!

Může být něco horšího než nevhodný dárek? Ano! Dostávat jej opakovaně! Pokud už nechcete k příštím Vánocům dostat další noční košili, která stejně zůstane ležet na dně skříně, měli byste to tomu, kdo vás jí obdaroval, slušně říct. Na prvním místě nezapomeňte ocenit snahu, s jakou danou věc vybíral. Zmínit můžete i to, že kdyby byla situace opačná a on od vás dostal něco, co by se mu úplně nelíbilo, i vy oceníte upřímnost. Vše samozřejmě formulujte citlivě a pozitivně. Pro příště můžete navrhnout, že dárek vyberete spolu. Při společné procházce se můžete zastavit u výlohy a ukázat třeba, jaký typ prstenů či náramků se vám líbí.

Foto: Alena Špinarová

diamantové náušnice

Říct si můžete i o luxusní dárek!

Asi všichni z nás toužíme partnerovi věnovat dárek, kterým mu vyrazíme dech. A je-li to možné, rádi darujeme něco luxusního a výjimečného. Pokud i vy patříte mezi ženy, které partner rád hýčká, mějte odvahu a s klidným svědomím mu dejte tip na luxusní dárek, kterým vás ohromí. Byla by totiž opravdu velká škoda, kdybyste dostala něco hodnotného, co si nikdy nevezmete na sebe!

Foto: Alena Špinarová

provázkové náramky s  laboratorními diamanty

Mezi luxusní dárky k výročí, k narozeninám či k jiné významné události, patří jedinečné zlaté šperky s laboratorními diamanty. Pokud je pro vás u klenotů kromě nejvyšší kvality, precizního zpracování a jedinečného designu důležitý také aspekt udržitelnosti, naznačte partnerovi, že dárkem od TIAMI vám splní vaše přání. Ideálně mu na webových stránkách ukažte, který konkrétní kousek je vaše srdcovka. Případně spojte příjemné s užitečným a navštivte nás v našem pražském ateliéru, kde si šperky společně prohlédnete a vyberete ten pravý. A pak už se budete moci jako za dětských let těšit na své narozeniny, další výročí, nebo třeba Vánoce.

Foto: Alena Špinarová

pánský provázkový náramek s diamantem

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz