Hlavní obsah

Snubní prsteny na zakázku – řekněte ano šperku na míru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alena Špinarová Tiami

Snubní prsteny na míru

Snubním prstenem zpečetíte vaši nekonečnou lásku k partnerovi a s trochou štěstí jej budete nosit každý den až do konce života. Pokud si nevyberete z hotových sad, nechte si u zlatníka vyrobit snubní prsteny na zakázku! Jak celý proces probíhá?

Článek

Snubní prsteny na míru přesně podle vašich představ

Není pochyb o tom, že snubní prsteny jsou nejdůležitějším šperkem v životě. Jsou symbolem vašeho manželského svazku a pravděpodobně budou váš levý prsteníček zdobit navždy. Je tedy klíčové, aby byl prsten dokonalý pro nevěstu i ženicha, respektive manželku i manžela. Hotové sady snubních prstenů se tradičně těší velké oblibě, ovšem může se stát, že si z nějakého důvodu nevyberete. V takovém případě hledejte snubní prsteny na zakázku. Záleží jen na vás, jestli postačí úprava jiného šperku nebo se společně se zlatníkem pustíte do kompletní tvorby zcela unikátních prstenů.

Úpravou šperků se rozumí např. šířka, velikost, povrch šperku ale také počet, velikost, a dokonce i barvu diamantů nebo jiných kamenů. Vybrat si můžete samozřejmě materiál či barvu zlata.

Foto: Alena Špinarová

snubní prsteny na zakázku

Výroba snubních prstenů na míru krok za krokem

1Najděte si zlatníka!

Ze všeho nejdříve je nutné vyhledat zlatníka nebo šperkaře, který vám prsteny vyrobí. Nezapomeňte na to, že snubní prsteny na zakázku je nutné objednat s dostatečným předstihem. S jejich hledáním začněte alespoň čtvrt roku před svatbou.

2. Navštivte ateliér nebo dílnu

Sdělte své představy o snubních prstenech na individuální konzultaci. Všechny parametry prstenů do detailu proberete se šperkařem, který je následně vyrobí. Během vaší návštěvy vám odborně změří prsty, aby vám klenoty padly jako ulité.

Foto: Alena Špinarová Tiami

snubní prsteny

3. Vyzkoušejte si své šperky

Jakmile budou prsteny hotové, opět se potkáte v  ateliéru. Zde si šperky vyzkoušíte, abyste měli jistotu, že vám na prsteníčku dokonale sedí. Zároveň bude prostor pro případné dodatečné úpravy, aby byly vaše prsteny jedním slovem perfektní.

4. Řekněte „ANO“ laboratorním diamantům

Zlaté snubní prsteny nemusí být pouze symbolem manželské kapitoly vašich životů. Mohou nést i další poslání a to vyjádření lásky k planetě Zemi. Ozdobte svůj snubní prsten laboratorními diamaty. Zvolte certifikované laboratorní diamanty nejvyšší kvality, které představují ekologickou i etickou alternativu k diamantům těženým. Řekněte „ano“ své polovičce i udržitelnosti!

Foto: Alena Špinarová

snubní prsteny s laboratorními diamanty

5. Noste symbol manželství napořád

Svatbou nová životní éra teprve začíná. Doporučujeme prsteny vyrobit výhradně z nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů – zlata a laboratorních diamantů. Díky tomu nebudete šperky muset nikdy sundávat, protože za běžného nošení jsou prakticky nezničitelné.

Foto: Alena Špinarová

snubní prsteny na míru

Snubní prsteny na míru jsou výbornou volbou pro všechny, kdo touží po unikátním šperku, který budou na svém levém prsteníčku nosit do konce života.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz