Hlavní obsah
Umění a zábava

Česká televize posílá na obrazovky druhou řadu úspěšných Kukaček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Česká televize

Česká televize za několik dní nasadí do vysílání silný titul, druhou řadu úspěšného seriálu Kukačky (foto). Ta bude bezpochyby „luxovat“ televizní diváky v pátečním prime time okénku, do kterého ji Kavčí hory nasadí od 20. ledna na ČT1.

Článek

Příběh rodiny HolcovýchKadlecových, které řeší záměnu svých dětí v porodnici (základ seriálu vychází ze skutečných událostí), měl televizní premiéru 8. ledna 2021. Každou z třinácti epizod první řady podle ČT vidělo přes 1,7 milionu diváků při podílu na publiku 36,5 procenta v cílovce 15+. „První série Kukaček se tak stala nejsledovanějším pátečním seriálem České televize od roku 2008,“ uvedla stanice.

Dalších třináct epizod seriálu nominovaného na dva České lvyCenu české filmové kritiky přináší nové zápletky spojené s nechtěnou záměnou dětí a vrací na obrazovky postavy v podání Sabiny Remundové, Davida Novotného, Marty Dancingerové, Marka Adamczyka, Viktora Sekaniny a Theodora Schaefera. Dále hrají Jan Dolanský, Michal Isteník, Petr Kostka, Libuše Švormová nebo Klára Cibulková.

„Jsem přesvědčený o tom, že druhá série Kukaček bude pro diváky ještě napínavější. Je hodně o tom, že obě rodiny mají velkou vůli se sžít, ale moc jim to nejde. Nabídne velké emocionální napětí a drama. Člověk by řekl, že teď, když už víme, kdo děti v porodnici vyměnil, bude vše jednodušší, ale není tomu tak,“ uvedl režisér Biser A. Arichtev.

Druhá řada se točila v průběhu minulého roku, natáčení skončilo v říjnu. Točilo se například v Hradových Střimelicích a na dalších místech v okolí Prahy. Sérii vyvinula produkční společnost Dramedy Productions producentů Filipa Bobiňského (rovněž showrunner) a Petra Šizlinga (výkonný producent), pod scénářem je podepsán Jan Coufal (rovněž showrunner). Seriál vzniká v tvůrčí skupině Jana Lekeše. S třetí řadou seriálu se v tuto chvíli nepočítá.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz