Hlavní obsah
Umění a zábava

Divokej Bill připravuje osmou studiovou desku a velký koncert v pražské hale O2 Aréna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: supraphon

Kapela Divokej Bill (foto), jejíž styl je označován jako keltský rockový crossover, pojme rok 2023 ve velkém stylu. Vydá novou, v pořadí osmou studiovou desku, pojede turné a na začátku roku 2024 vystoupí ve velké hale O2 Aréna.

Článek

Divokej Bill si tak připomene 25 let existence na české hudební scéně. Turné tak bude symbolicky čítat 25 open air zastávek po celé republice od června do září 2023. Hlavním partnerem turné je Velkopopovický Kozel.

Úvalský Divokej Bill má doposud na svém kontě ke dvěma tisícům koncertů nejen v Čechách a na Slovensku, řadu radiových hitů a sedm studiových alb, ke kterému příští rok přibude další. „Od posledního alba uběhlo velmi rychle pět let, a tak už je načase přijít s něčím novým. Navíc se dostavila i ta chuť tvořit, takže se to krásně protnulo. Momentálně jsme ve studiu Sono Doupě Records, kde se to celé už vaří. Takže doufáme, že když to nepřipálíme, budou fanoušci moci něco ochutnat již na jaře,“ uvedl frontman a zpěvák Billa Václav Bláha.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Divokej Bill

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz