Hlavní obsah
Umění a zábava

Magnusek posílá do kin další komedii Bastardi, promovat ji bude několik tisíc plakátů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Tomáš Magnusek

Neúnavný režisér, producent nebo scenárista Tomáš Magnusek posílá do kin další, již čtvrtý film z volné série Bastardi, nazvaný Bastardi: Reparát (foto).

Článek

Snímek vznikl v produkci společnosti Tomáš Magnusek, kinodistributorem je Bioscop/AQS. Kinopremiéra je naplánována na polovinu března. Partnery filmu jsou reklamní společnosti RenglBigBoard Praha, komediální drama tak bude mít promo kampaň na cca 6 tisících plakátovacích plochách po celém Česku plus na billboardech. Ve filmu hrají kromě Magnuska rovněž Zdeněk Godla, Jiří Krampol, Gabriela Gášpárová, Erik Karvai nebo Tereza Ševčíková. Rozpočet se pohyboval v řádu milionů korun.

Posměváčci by si měli uvědomit, že první Bastardi (2010) dosáhli v kinech velmi solidní návštěvnosti okolo 100 tisíc diváků, což Magnuskovi pomohlo zaplatit několik dalších snímků. Bastardy 2 (2011) vidělo na 50 tisíc diváků. U Bastardi: Reparát je cíl okolo 30 tisíc diváků.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz