Hlavní obsah

Na fotbalový zápas Argentina - Francie se dívalo nejvíce diváků v historii kanálu ČT sport

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: screen: čt sport

Finále mistrovství světa v kopané mezi Argentinou a Francií (screen), které proběhlo v neděli, se stalo podle České televize nejsledovanějším přenosem v historii ČT sport.

Článek

Zápas sledovalo bezmála čtyřicet procent všech, kteří měli v danou dobu zapnutou televizi (37,57 procenta), celkem se dívalo 1,38 milionu diváků (vše skupina 4+). Česká televize odvysílala z mistrovství světa v Kataru v přímých přenosech celkem šestačtyřicet zápasů. Na programu ČT sport si je zapnulo 4,3 milionu diváků.

Průměrně se na všechny zápasy letošního mistrovství, vysílané na programu ČT sport, dívalo 476 tisíc lidí. Boje v rámci základních skupin sledovalo průměrně 374 tisíc diváků, utkání vyřazovací fáze pak 809 tisíc, při podílu na publiku přesahujícím 23 procent.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz