Hlavní obsah
Umění a zábava

Televize Nova má od ledna nového obchodního ředitele a digitální ředitelku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: TV Nova

Komerční TV Nova a její majitel PPF pokračují ve změnách v nejvyšším managementu stanice. Od ledna byl jmenován nový obchodní ředitel a nová digitální ředitelka pro Česko a Slovensko.

Článek

Novým obchodním ředitelem TV Nova se stal matador nováckých obchoďáků Jan Ulrych (foto). V obchodním oddělení televize pracuje od roku 2006. V posledních letech zde působil jako zástupce nedávného co-CEO Jana Vlčka, který se začátkem tohoto roku přesunul do nové role v rámci mateřského holdingu CME. Ulrych bude mít na starosti všechny obchodní týmy věnující se GRP, kontextovému a digitálnímu prodeji.

Nová digital director CZ/SK Lucie Oravčíková se na Novu vrátila v roce 2018, aby se starala o digitální projekty a rozvoj streamovací platformy Voyo.cz. Mezi její kompetence rovněž patří digitální transformace ve vybraných zemích CME, jedná se například o implementaci BI a CRM na českém, slovenském a rumunském trhu či nasazení OKRs pro řízení Voyo pro TV Nova a TV Markíza. Oravčíková v pozici nahrazuje Daniela „Legendu“ Grunta, který se od 1. ledna 2023 stal ředitelem TV Nova (psali jsme jako první na trhu).

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz