Hlavní obsah
Aktuální dění

Televizní práva na hokejovou extraligu získaly mobilní operátor O2 a Česká televize

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: O2

Ve výběrovém řízení na prodej TV práv k hokejové extralize, které vypsala BPA sport marketing, výhradní marketingový partner Asociace profesionálních klubů ledního hokeje, uspěly dva subjekty - mobilní operátor O2 Czech Republic a Česká televize.

Článek

O2 vydražila pay TV práva pro svůj kanál O2 TV Sport/IPTV televize O2 TV, Kavky zase nabídly nejvíce za free to air TV práva. Dražila se práva od sezóny 2023/2024 až do sezóny 2027/2028. Nová smlouva na televizní práva umožní stanici O2 TV Sport odvysílat ze základní části Tipsport extraligy až 341 zápasů. Kanál ČT sport, který mají zákazníci O2 TV ve všech tarifech, pak může z této fáze soutěže nabídnout max 23 přenosů. Kompletního pokrytí se dočká i play off včetně finále.

„Nejen, že se nám nyní podařilo obhájit televizní práva až do roku 2028, ale nově fanoušci v O2 TV uvidí všechna utkání, nepřijdou o žádný zápas. Můžeme slíbit, že v nadcházejících sezonách dostanou diváci O2 TV nejširší hokejovou nabídku, která tu v takovém rozsahu nikdy v historii nebyla,“ uvedla šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová (foto).

Stanice O2 TV Sport plánuje pokračovat v nasazování moderních technologií, jako jsou například speciální kamery O2 TV Helmet Cam, díky které lze sledovat záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích, nebo O2 TV Inside Cam, která přináší záběry z ledové plochy i tribun.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz