Hlavní obsah
Umění a zábava

TV Prima bude točit nový seriál z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: TV Prima

Oblíbená letní destinace českých turistů na pobřeží Jadranského moře se stane dějištěm připravované minisérie TV Prima, která má pracovní název Na vlnách Jadranu.

Článek

Televize Prima seriálovou novinku připravuje ve spolupráci se slovenskou TV Joj. Celkem má vzniknout šest epizod. Za scénáři stojí Lucie Paulová, kreativní producentkou se stala Jana Skořepová a producentkou Primy je Lucia Kršáková (rovněž ředitelka výroby Primy). Ústřední hrdiny ztvární Matěj Hádek (foto) a Natalie Germani. Seriál režíruje Vojtěch Moravec (Hádkovi, 1. Mise, Slunečná, Modrý kód, Krejzovi). Točit se bude na chorvatském ostrově Brač (naproti Splitu).

„Seriál Na vlnách Jadranu připravujeme již několik let, ale jeho realizace byla nejdříve odsunuta z důvodu změn na straně chorvatského koproducenta a pak další roky kvůli pandemii covidu. Teď se nám podařilo vše opětovně připravit a natáčení může v květnu začít,“ uvedla Kršáková. „Příběh hlavního hrdiny Honzy Zacha v podání Matěje Hádka volně navazuje na seriál Pod hladinou, který uvedeme letos na nové videoplatformě Prima+. Zápletky jednotlivých dílů jsou inspirovány skutečnými případy, které se na Jadranu staly.“

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz