Hlavní obsah
Umění a zábava

V srpnu do kin vstoupí nová komedie s Kryštofem Hádkem a Kristinou Svarinskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Zuzana Gucmanová

Debutující režisér a scenárista Tomáš Dianiška dokončil natáčení nové komedie Tátou proti své vůli (foto).

Článek

Film se točil v Bratislavě a v Hradci Králové. V hlavních rolích se objeví Kryštof Hádek, Kristina Svarinská, Taťjana Medvecká nebo Anna Polívková. Dále hrají Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Gabriela Mikulková. Premiéra v kinech je v plánu na 10. srpna 2023.

„Hlavní hrdina filmu chce ještě naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a následně se strhne lavina nedorozumění a karambolů,“ uvádí distributor Bontonfilm.

Producenty filmu jsou love.FRAMEBontonfilm Studios. Koproducenty filmu jsou Media One, innogyART4. Film vzniká ve spolupráci s televizí Nova, Markíza a společností T2O. Partnerem filmu je ČSOB. Film vzniká za podpory Královehradeckého kraje a města Hradec Králové.

www.borovan.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz