Hlavní obsah

V Praze proběhla konference Europe for family

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Aliance pro rodinu

Konference Europe for family 2022

Konference prorodinných neziskových organizací z Evropy a USA přinesla do Prahy zkušenosti konzervativních lobistických skupin. Organizátorem akce byla Aliance pro rodinu.

Článek

28. - 30. listopadu se v  Praze konala konference Europe for family, jejímž cílem bylo sdílení dobré praxe prorodinných neziskových organizací napříč Evropou a USA. Aliance pro rodinu pozvala organizace z USA, Velké Británie, Rakouska, Polska, Slovenska, Maďarska, Itálie, Moldavska, Ukrajiny, Bulharska, BelgieAlbánie.

Konference s názvem Europe for family - Evropa pro rodinu byly tři dny plné přednášek akademiků z oborů demografie, sociologie a psychologie. Sdíleli jsme zkušenosti podobných lobistických organizací ze zemí, kde se podařilo prolobovat ústavní definici manželství i strategie ze zemí, kde se to zkrátka nepovedlo. Byla to velmi přínosná akce, ze které vyplynula jedna důležitá věc. Žijeme v době, která je otevřeně proti rodině založené na tom nejdůležitějším pro děti - láskyplném a stabilním manželství jejich rodičů, maminky a tatínka. Zásadní změny ve prospěch manželství muže a ženy, práv dětí na mámu a tátu, se však mohou stát skutečností, když se i jen malá skupina lidí pevně postaví za správnou věc. Nehledě na to, jaký „Goliáš“ proti nim stojí. V budoucnu proto plánujeme další společné kroky na ochranu manželství a práv dětí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz