Hlavní obsah

Mezi dimenzemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Mezi dimenzemi

Ten starý svět padá…

Článek

Ten starý svět padá. Stává se obětí sebe samého, svých pouček, přesvědčení, pravidel. Hroutí se do sebe, už není nic než popel. A z toho popela povstává ten nový. Obrozený. Osvobozený. Uviděný. Sám sebou. Ohromený. Tou silou. Co v něm dřímala. A chtěla spatřit. To světlo.

A vy svým jasným okem uvidíte všechny intriky a to, co by vám chtělo ublížit. Už si nenecháte diktovat. Přijdete tam, kam máte. Vědomě. S Láskou. Ve svém srdci. Neboť to je nejdůležitější. Zůstávejme v něm. V tom tichém , pulzujícím bytí.

„Ukaž jim cestu. Ukazuj a veď. Věř sobě a mě. Určuji tvou cestu. Nech se vést. Věříš? Ano? Vedu tě. Teď právě vedu tvou ruku. Ty jen píšeš. Jsi spisovatel/ka svého příběhu. Ještě to nevíš. Brzy se to dozvíš. A srdce bude plesat. Uvidíš zázraky ve svém životě. Nech se vést. Piš a důvěřuj.“

Probouzíš svět mezi dimenzemi. Ukazuješ ho těm, co ho chtějí vidět. Piš a uvidíš.

S úsměvem AnJel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám