Hlavní obsah
Lidé a společnost

Anna Polívková si vzala dobrou partii. Manžel je boháč, pracuje jako manažer mezinárodních podniků

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/Zakoupená licence

Oblíbená česká herečka Anna Polívková překvapila veřejnost tajnou svatbou. Ve svých 45 letech si vzala svého dlouholetého přítele Giuseppeho, italského manažera žijícího v Praze.

Článek

Anna Polívková, dcera slavného herce Bolka Polívky, vstoupila do manželství poprvé ve svých 45 letech. Přestože je to její první svatba, herečka má za sebou několik medializovaných vztahů. V minulosti byla spojována s hudebníkem Jakubem Xavierem Barem, se kterým tvořila pár několik let. Velkou pozornost vzbudil také její vztah s tanečníkem Michalem Kurtišem, s nímž v roce 2013 zvítězila v populární taneční show StarDance. Jejich románek však skončil náhlým rozchodem. Krátce byl jejím partnerem i Jiří Matoušek, účastník soutěže Muž roku, ale ani tento vztah nakonec herečce nevydržel.

Vdala se za skvělou partii, umí si vybrat

Nyní to vypadá, že Anna konečně našla svou životní lásku v italském manažerovi Giuseppovi, s nímž se rozhodla spojit svůj život. Pár svůj vztah dlouho tajil a poprvé se spolu na veřejnosti objevili až letos v létě na filmovém festivalu v Karlových Varech. Anička Polívková si nevybrala vůbec špatně, podle všeho je rodilý Ital velmi skvělou partií! Romantický obřad se odehrál 7. září na pláži u Jaderského moře poblíž italského města Bari.

Anna přijela k improvizovanému oltáři v modrém veteránu, oblečená do elegantních bílých šatů doplněných bílým sáčkem, perlami a roztomilým kloboučkem se závojem. Svatební kytice byla tvořena růžovými a bílými růžemi. Na otázku, zda si Giuseppeho bere, odpověděla Anna dvojjazyčně – nejprve česky „ano“ a poté italsky „si“. Po výměně prstýnků následovala klasická svatební oslava včetně krájení dortu, přípitku, a dokonce i ohňostroje.

Nevybrala si vůbec špatně

Anna, která je známá svým tanečním talentem z vítězství ve StarDance, nadšeně tančila bosá se svým novomanželem i s ostatními hosty. Mezi hosty nechyběl ani její otec, herec Bolek Polívka, který neskrýval dojetí a po celou dobu se šťastně usmíval. Dcera si vybrala úspěšného muže. Giuseppe má totiž v Praze pracovat jako manažer pivovarského gigantu Anheuser-Busch InBev, který má pod sebou značky Stella Artois či Hoegaarden, takže se jeho plat jistě pohybuje na patřičné výši.

Její maminka Evelyna Steimarová se svatby zúčastnit nemohla, což jí vadilo. Toho si sledující mohli všimnout z jejího vyjádření. „Jsem na tom zdravotně mizerně. Kdyby to jen trochu šlo, tak jsem v Itálii…“ řekla pro Blesk.cz. Ale slovy nešetřila a dokonce padly i nějaké ty nadávky, čímž dala maminka najevo, jak je rozhořčená, že nemůže být na svatbě své dcery. „Anča je koza blbá, že se takhle pozdě vdává! Kdyby do toho praštila před deseti lety, byla bych tam s ní a vytáčela rokenrol. Věřte mi, že jsem strašně nešťastná, že tam nejsem. Každý chce mít na svatbě oba rodiče,“ dodala. Přesto se svatba konala. Ani Aničky bývalá macecha Chantal Poullain přijet nemohla. „Novomanželům ze srdce přeji vše nejlepší,“ vzkázala s omluvou, že ji dostal do postele covid.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz